صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ناگويه‌هاي غير سينمايي از سلحشور!

علي ميري
کد خبر: ۱۹۷۹۱۹
| |
4363 بازدید
|
۸
یکی دو روزی است اظهارات کارگردان یوسف پیامبر، جناب سلحشور عزیز، صدای بعضی سینمایی ها را درآورده، هر چند آقای سلحشور بعد آن حرفهای عجیب و غریبش درباره بازیگران سینمای ایران، ابتدا گفت حرف‌هایش بد منعکس شده و بعد عذرخواهی کرد، اما بد نیست قبل از رسیدن به الزامات "اهمیت وجود مایع دستشویی در سالنهای سینما" یکسری از ناگویه‌های! سینمایی را در سخنان سینماگر عزیزمان آقای سلحشور مرور کنیم:

1 – یادم می آید دی ماه سال 87 بود كه یکی، یک جایی گفت كه در بزرگداشت دهمین سالگرد رحلت امام خمینی رضوان ا... تعالی علیه، آرم بزرگداشت، شبیه چراغدان هفت شعله یهود طراحی شده بود! بعدها البته هیچ کس پیگیر نشد كه این حرف اصلا درست است يا نیست؟ فقط یک چیزهایی مطرح شد و هیچ مسئولی هم نگفت بله .. خیر .. فقط این حرفها گفته شد و یکسری خبرنگار هم آنها را گفتند و ما نوشتیم و بعد هم هیچ چیز به هیچ جا برنخورد.

2 – باز هم به‌یاد می‌آورم كه در 18 اردبیهشت همین امسال، یکی در یک جای بزرگتری مثل یک خبرگزاری گفته بود سینماگران ما سنخیتی با فاطمه زهرا (س) ندارند و یا اینکه ما برای پیشرفت الگوی ایرانی اسلامی طرح داریم اما آزادی بیان نداریم! بازهم یکسری خبرنگار گفتند اینها را فرج الله سلحشور گفته؛ ما هم نوشتیم و باز هم هیچ چیز به هیچ جا برنخورد.

3 – خدا نگذرد از اینهایی که برای این سلحشور عزیز حرف درست می کنند. یکی می گفت یک خبری را خرداد ماه 90 در یکی از سایتهای سینمایی خوانده که سلحشور در اظهار نظری گفته: سينماگران ما تربيت شدگان انديشه‌های هاليوود و كمپانی‌های صهيونيستی هستند! بعدها باز هم البته هیچ کس درست حسابی نپرسید که واقعا هستند يا نیستند؟ کسی اعاده حیثیت کرد يا نکرد و ... راستی باید کسی در مقابل این اظهار نظرها ناراحت بشود؟ اصلا به کسی برمی‌خورد؟

بگذریم؛

تا اینکه بالاخره جناب سلحشور در اقدامی جالب سینما را دوباره مورد عنایت قرار داد و داستان  توهین به ساحت بازیگران را وسط کشیده که با غیرت نشان دادن چند تن از بانوان بازیگر کشورمان معلوم شد "شاید" اصلا سلحشور اینگونه سخن‌نرانده و باز معلوم شد آنطورها که سایت‌ها انعکاس داده اند، اینطورها منظورش نبوده است!!!

اما راستی بازار اظهار نظرهای غیرکارشناسی کی تخته می‌شود؟ چه کسی یا کسانی باید پاسخگوی این اظهارات باشند؟ نکته جالب اینجاست که بعد از گذشت مدتی مطرح شدن موضوعات و در مظان اتهام گرفتن یک صنف به انواع و اقسام تهمت‌های (ناروا به‌خصوص بچه‌های سینما که غربت قریبی گریبانشان را در پاسخ به اتهامات اینچنینی می‌گیرد) قضیه به کل ختم به خیر قلمداد شده و منتظر می‌مانیم تا کی دوباره کسی اتهامات عجیب‌تری را نثار تنه نازک سینما کند.

در پایان می‌پردازیم به بحث محوری اهمیت وجود مایع دستشویی و مواد پاک کننده در دستشویی‌های مجاور سالنهای سینما ...

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
انصافا قشنگ نوشته کی به کیه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
آره منم موافقم . سلحشور به بازیگرای خانوم کم لطفی داشته همیشه! تابناک جونم مرسی از اینکه یه کم سینما رو هم تحویل گرفتین.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
براي اينكه ديگه از اين حرفا نزنه بهش سمت بدين! يا ديگه از اين حرفا نمي زنه و يا ديگه كسي بيخيال حرفاي ناجورش نمي شه و عاقبت يكي از اين حرفا دامنگيرش ميشه!
شهروند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۸
فكر مي كنم اقاي سلحشور متوجه نيستند كه بايد به ديكران احترام كذاشت.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟