صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورود جدی کانون دانشگاهیان ایران به عرصه انتخابات

کد خبر: ۱۹۷۴۲۹
| |
2149 بازدید
مهر نوشت:

عضو هیئت موسس شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با اعلام اینکه این تشکل به صورت جدی به موضوع انتخابات مجلس نهم وارد خواهد شد، گفت: ما منشور اصولگرایی جامعتین را پذیرفته و قائل به مرزبندی جدی با جریان فتنه و جریان انحرافی هستیم.

محمد رضا مرندی عضو هیئت موسس و شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در نشست خبری سومین کنگره این تشکل که ظهر امروز یکشنبه برگزار شد با بیان اینکه کانون دانشگاهیان ایران اسلامی تشکلی علمی سیاسی است گفت: البته فعالیت های ما محدود به سیاست نیست و بر رویکردهای فرهنگی نیز تاکید داریم.

مرندی تاکید کرد: کانون دانشگاهیان ایران اسلامی هم اکنون هزار عضو رسمی دارد و در همه استانها شعبی دایر کرده است.

عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با بیان اینکه رویکرد این تشکل توجه به نخبگان بر اساس ارتباط آنها با اصول و مبانی انقلاب است ، گفت: بحث اسلام فقاهتی از مبانی نظری ما است و اعتقاد به فصل الخطاب بودن نظرات مقام معظم رهبری و وحدت جریان های معتقد به اسلام و انقلاب است. البته تساحل درون گفتمانی را هم مطرح می کنیم و معتقدیم که باید سلایق متعدد در جریان اصولگرایی نظرات خود را مطرح کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟