جنبش بیداری کانادایی هم به راه افتاد

این جنبشهای مدنی با الهام از جنبش اعتراضی موسوم به ضد وال استریت در نیویورک روز جمعه اعلام کردند در چندین شهر کانادا اقدام به اشغال نمادین مناطق تجاری خواهند کرد.
کد خبر: ۱۹۶۹۳۵
| |
3769 بازدید

چند جنبش کانادایی اعلام کردند روز شنبه مکان های تجاری چندین شهر را به طور نمادین اشغال خواهند کرد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، این جنبشهای مدنی با الهام از جنبش اعتراضی موسوم به ضد وال استریت در نیویورک روز جمعه اعلام کردند در چندین شهر کانادا اقدام به اشغال نمادین مناطق تجاری خواهند کرد.

سخنگوی جنبش "مونترال را اشغال کنیم!" در گفتگو با رادیو کانادا اظهار داشت نزدیک به سه هزار نفر از شهروندان کانادا در تظاهراتی مسالمت آمیز و دو زبانه (انگلیسی و فرانسوی) به میدان ویکتوریا در شهر مونترال خواهند رفت تا به اشغال نامحدود این مکان بپردازند.

این جنبش همچنین اعلام کرد هیچ ساختار رهبری ندارد و به هیچیک از تشکلهای سیاسی کانادا وابسته نیست.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت