صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قنبری: انتخابات یک حق و تکلیف است

کد خبر: ۱۹۶۴۳۲
| |
2096 بازدید
سخنگوی فراکسیون خط امام مجلس گفت:اصلاح طلبان درون مجلس که در فراکسیون اقلیت هستند بر این باورند که باید در انتخابات شرکت کرد.

سخنگوی فراکسیون خط امام مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در جلسه فراکسیون اقلیت بحث‌هایی در رابطه با انتخابات مطرح شد.

داریوش قنبری،با تاکید بر اینکه این بررسی‌ها همچنان ادامه دارد، به ایلنا خاطرنشان کرد: در این جلسه قرار شد تا رایزنی‌هایمان را با گروه اصلاح طلبی که خارج از مجلس هستند ادامه دهیم تا بتوانیم به جمع بندی برسیم.

قنبری ادامه داد:بحث‌های فراکسیون تا به حال نتیجه خاصی نرسیده است و تنها نتایج این بود که رابطه خود را با اصلاح طلبان خارج از مجلس ادامه دهیم.

نماینده ایلام درمجلس شورای اسلامی همچنین گفت:انتظار ما این است که اصلاح طلبان خارج از مجلس به عنوان جزیی از اصلاح طلبان فعال باشند.

وی با بیان اینکه اصلاح طلبان مجلس درتصمیماتشان به این نتیجه رسیدند که با اصلاح طلبان خارج از مجلس به صورت هماهنگ کار کنند، ادامه داد:انتخابات یک حق و تکلیف است، اما اصلاح طلبان همچنان بر این باورند که شرایط این حق باید فراهم باشد.

وی افزود:اصلاح طلبان درون مجلس که در فراکسیون اقلیت هستند بر این باورند که باید در انتخابات شرکت کرد اما شرایط برای رسیدن به این حق هم باید فراهم باشد.

قنبری همچنین برخی اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها را تکذیب کرد و اظهار داشت:اصلاح طلبان هنوز هیچ اسم و یا سرلیستی را معرفی نکرده‌اند و اساسی که تحت عنوان سرلیست‌های اصلاح طلبان منتشر می‌شود صحت ندارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟