مقدماتی جام جهانی 2014- قاره آسیا / گربه سیاه، موش هم نبود
تیم ملی ایران بحرین را شش تایی کرد
تيم ملي فوتبال ايران مقابل تیم بحرين با شش گل اين تيم را در هم كوبيد تا این تیم پر ادعا شش تایی شود . تیم ملی فوتبال کشورمان سومین دیدار خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل را با پیروزی پرگل برابر بحرین به پایان رساند تا علاوه بر تحقیر حریف در ورزشگاه آزادی، صدر جدول رده بندی گروه پنجم را از قطر پس بگیرد و به تنهایی صدرنشین جدول شود.
سرویس ورزشی «تابناک» ـ تيم ملي فوتبال ايران، بحرين را با 6 گل در هم كوبيد تا با اقتدار در صدر جدول گروه E رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در آسيا قرار گيرد.
دیدار دو تیم ایران و بحرین از ساعت 19:30 در ورزشگاه آزادی آغاز شد. پیتر گرین داور استرالیایی قضاوت این بازی حساس را برعهده داشت .
گلهاي ايران را سيد جلال حسيني (22)، مجتبي جباري (34)، هادي عقيلي (42)، آندرانيك تيموريان (62)، كريم انصاري فرد (76) و غلامرضا رضايي (83) به ثمر رساندند.
در این دیدار که در حضور بیش از 83 هزار تماشاگر برگزار شد کارلوس کی روش سید مهدی رحمتی، هادی عقیلی، سید جلال حسینی، مهرداد پولادی، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری(65 کریم انصاریفرد) خسرو حیدری، محمدرضا خلعتبری، جواد نکونام، محمد قاضی(73 غلامرضا رضایی) و میلاد میداودی(46 حسین ماهینی) را به میدان فرستاد.
بازی را ایران آغاز کرد و در ثانیه 40 داور رشید بازیکن بحرین با دریافت کارت قرمز مستقیم به دلیل خطای شدید و تکل دوپا روی آندرانیک تیموریان از میدان اخراج شد.
شرح بازی :
* در دقیقه یک بازيكن تيم فوتبال بحرين داور رشید در ثانيههاي آغازين بازي تيم ملي كشورش با ايران از بازي اخراج شد.
* در دقیقه 2 شوت مجتبی جباری با اختلاف کمی از کنار دروازه بحرین به بیرون رفت.
* در دقیقه 4 تیم بحرین که 10نفره شده بود دو کرنر پیاپی روی دروازه ایران زد.
*در دقیقه 6 سانتر خسرو حیدری با ضربه سر محمد قاضی همراه شد که دروازهبان بحرین آن را مهار کرد.
* در دقیقه 8 بازهم ایران از جناح راست حملهای روی دروازه حریف ترتیب داد و سانتر خسرو حیدری در محوطه جریمه به خلعتبری رسید که کمک داور آفساید اعلام کرد.
* در دقیقه 10 روی پرتاب جلال حسینی بازیکنان ایران در پشت محوطه جریمه صاحب توپ شدند که ضربه نکونام به مدافع بحرین خورد و بازیکن این تیم خودش را به زمین انداخت تا داور بازی را به دلیل مصدومیت این بازیکن قطع کند.
* در دقیقه 13سانتر خسرو حیدری به جباری در محوطه جریمه بحرین رسید که ضربه این بازیکن با اختلاف کمی از بالای تیرک افقی به بیرون رفت.
* در دقیقه 14 شوت خلعتبری از پشت محوطه جریمه را دروازهبان بحرین مهار کرد.
*بازی کاملا در دست ایران است و بازیکنان بحرین در یک سوم دفاعی خود جمع شدهاند.
*در دقیقه 22 پرتاپ اوت تیموریان باضربه پولادی و ریباند جلال حسینی دروازه بحرین فرو ریخت .
در دقیقه 34 پاس زیبای خلعتبری در یک رفت و برگشت به جباری رسید که با ضربه دقیق و زمینی برای دومین بار دروازه حریف باز شد .
در دقیقه 38 ضربه کاشته بحرین روی دروازه ایران در محوطه شش قدم به بازیکن بحرین رسید که مهاجم حریف در موقعیت آفساید قرار داشت.
در دقیقه 42 ضربه کرنر آندرانیک تیموریان با ضربه زیبا و چکشی هادی عقیلی تبدیل به سومین گل ایران شد .
در دقیقه 54 حرکت انفرادی و تکنیلی خلعتبری در آستانه ورود به دروازه حریف با دفع مدافع حریف مواجه شد .
در دقیقه 62 ضربه زیبا و مهار نشدنی آندرانیک تیموریان از فاصله 30 متری زیر طاق دروازه بحرین رفت و چهارمین گل ایران به ثمر رسید .
در دقیقه 75 ضربه کرنر آندرانیک تیموریان با ضربه رو پای انصاری فر پنجمین گل ایران هم به ثمر رسید .
در دقیقه 83 سانتر زیبای حیدری با ضربه سر زیباتر رضایی ششمین گل ایران وارد دروازه بحرین شد .
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰۰
روح و روان شهيدان بحريني غريق رحمت الهي باد
پاسخ ها
ناشناس
| ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
ناشناس
| ۲۱:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
ناصر
| ۲۱:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
شهاب
| ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
حمید
| ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
ناشناس
| ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
آرمین
| ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
ناشناس
| ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
نیما
| ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
ناشناس
| ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
ناشناس
| ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
ناشناس
| ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
پاسخ ها
تیمور
| ۰۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
ناشناس
| ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
پاسخ ها
حمید
| ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
شب درازه....
چه حالی کردن تماشاگرات ورزشگاه ..
دمشون گرم
تبریک به ایرانیای باحال ..
دیگه فلسطین بهانه اورد با تیم دومش اومده بحرین چی ؟
عادت کردن تا بد میبازن میگن با تیم دوم اومدیم .. امیدوارم این تیم دومی ها ادامه داشته باشه !!!
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟







