صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

گم شدن 16 میلیون یورو در خزانه بارسلونا

مدیرعامل سابق باشگاه بارسلونا امروز در دادگاه ویژه ورزش در کاتالونیا درباره ماجرای مبهم ازبکستان مقابل ادعای شاکیان پرونده 16 میلیون یورویی از خود دفاع میکند.
کد خبر: ۱۹۵۹۵۸
| |
1675 بازدید

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوان لاپورتا و بایرام توتوملو، مدیربرنامه رسمی فیفا با ملیت ازبکستانی امروز در دادگاه عالی ورزش کاتالونیا حاضر می‌شوند.
شاکیان این دو که اکثرا از حامیان الساندرو روسل مدیرعامل کنونی باشگاه بارسلونا محسوب می‌شوند مدعی هستند که 16 میلیون یورو در خزانه بارسلونا گم شده و هیچ سند یا رسید و فاکتوری برای این مبلغ وجود ندارد.

این طور به نظر می‌رسد که شاکیان لاپورتا درباره رابطه پشت پرده او و مقامات فوتبال ازبکستان و یا حتی دولتمردان این کشور مشکوک هستند و معتقدند که مبالغی بیش از مورد مذکور در این میان جا به جا شده است.
باشگاه بارسلونا در زمان مدیریت لاپورتا با شعار گسترش فوتبال در ازبکستان چند پروژه کاملا غیر ورزشی را افتتاح کرده و درباره سرمایه گذاری در چند کارخانه بزرگ تولیدی هیچ مالیاتی را پرداخت نکرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار