صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تغییر در ثبت سفارش و خرید محصولات پتروشیمی

با راه اندازی سیستم ثبت سفارش اتوماتیک از روز گذشته، محدودیت ثبت سفارش بیش از هزار تن از سوی هر کارگزاری حذف شد زیرا در این سیستم این مسئله قابل کنترل است و قرار است از این پس مشتریان به میزان نیاز یک ماه خود اقدام به ثبت سفارش و خرید کنند.
کد خبر: ۱۹۵۹۳۱
| |
2194 بازدید
مدیر امور ناظرین و تالار‌های بورس کالا گفت: از این پس با راه‌اندازی سیستم ثبت سفارش اتوماتیک محدودیت هزار تن برای هر کارگزاری حذف و سفارش مشتریان بر اساس نیاز ماهانه آنها ثبت می شود.

محمود غفاری در گفت‌وگو با فارس در خصوص تغییر و حذف دو محدودیت در ثبت سفارش و خرید محصولات پتروشیمی اظهار داشت: پیش از این به دلیل پایین بودن قیمت محصولات پتروشیمی، برخی از مشتریان تقاضاهای بیش از حدی را برای اینکه در تقسیم شدن کالا بدست آوردند وارد سیستم می‌کردند.

وی افزود: این مشتریان هر میزان پولی که لازم بود را بلوکه می‌کردند تا بتوانند کالای بیشتری را خریداری کنند، به همین دلیل سه محدودیت در خرید محصولات پتروشیمی به منظور جلوگیری از تقاضا‌های غیر واقعی اعمال شد.

مدیر امور ناظرین و تالار‌های بورس کالا تصریح کرد: این سه محدودیت شامل این بود که نخست هیچ کارگزاری نمی‌تواند بیش از هزار تن سفارش خرید وارد کند، دوم در پیش پرداخت باید مشتری 100 درصد پول را پرداخت کند و سوم اینکه تا ساعت 13 مشتریان امکان ثبت سفارش دارند.

غفاری ادامه داد: با راه اندازی سیستم ثبت سفارش اتوماتیک از روز گذشته، محدودیت ثبت سفارش بیش از هزار تن از سوی هر کارگزاری حذف شد زیرا در این سیستم این مسئله قابل کنترل است و قرار است از این پس مشتریان به میزان نیاز یک ماه خود اقدام به ثبت سفارش و خرید کنند.

وی با اشاره به اینکه هر کارگزاری از این پس می‌تواند به هر میزان که مشتریان بخواهند سفارش خرید بدهد، اما این میزان نباید بیش از مصرف یک ماه آنها باشد، بیان کرد: این سیستم خود به خود اجازه ثبت سفارش مشتریان بیش از مصرف یک ماه را نمی‌دهد، بنابراین امکان کنترل مشتریان وجود دارد.

مدیر تالار‌های بورس کالا خاطر نشان کرد: واریز 100 درصد پول به عنوان پیش پرداخت دومین محدودیت بود که این مسئله نیز به 10 درصد کاهش یافت زیرا با راه اندازی این سیستم مشتران را می توان کنترل کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که تکلیف سومین محدودیت یعنی ثبت سفارش خرید تا ساعت 13 چه می‌شود، گفت: در حال بررسی این مسئله هستیم تا ببینیم به چه شکل این محدودیت تغییر کند که مفید باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟