صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دمشق كاردار اتريش را فراخواند

احمد عرنوس، معاون وزير امور خارجه سوريه در اعتراض به حمله مخالفان به سفارت سوريه در وين، كاردار اتريش را در دمشق به وزارت امور خارجه فرا خواند و اعتراض شديد سوريه را به وي ابلاغ كرد.
کد خبر: ۱۹۵۶۷۴
| |
3193 بازدید

وزارت امور خارجه سوريه در اعتراض به حمله معترضان كرد به سفارت اين كشور در اتريش، كاردار اتريش را براي اداي توضيحات به وزارت امور خارجه فرا خواند.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري سوريه (سانا)، احمد عرنوس، معاون وزير امور خارجه سوريه در اعتراض به حمله مخالفان به سفارت سوريه در وين، كاردار اتريش را در دمشق به وزارت امور خارجه فرا خواند و اعتراض شديد سوريه را به وي ابلاغ كرد.

عرنوس با محكوم كردن اين اقدام، تاكيد كرد كه مسئوليت كامل اين اقدام و هرگونه خلل در حمايت از ديپلمات‌هاي ديگر كشورها در خاك اتريش براساس قوانين بين‌المللي بر عهده مقامات اتريشي است.

شنبه شب سفارت سوريه در وين مورد حمله تعدادي از كردهاي مخالف دولت سوريه قرار گرفت و اين اشخاص با شكستن درب اصلي وارد اين سفارت شدند و برخي از وسايل داخل آن را تخريب كردند.

از سوي ديگر، برخي خبرگزاري‌ها نيز گزارش دادند كه سفارت سوريه در كشورهاي آلمان و بلژيك نيز مورد حمله مخالفان كرد و دفتر سازمان ملل در سوئيس نيز مورد تعرض مخالفان قرار گرفته است.

سفارت سوريه در انگليس اعلام كرده كه مخالفان كرد قصد داشتند وارد ساختمان سفارت شوند و پرچم سوريه را ازبالاي اين سفارت پايين كشيده‌اند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟