صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

نجات نوجوان 14 ساله از عمق 10 متري چاه

این حادثه عصر دیروز هنگامی رخ داد كه چند نفر از نوجوانان در محل زندگی خود در جوادیه، خیابان نوری مشغول بازی بودند كه یكی از آنها به درون چاهی تازه حفر شده به عمق حدود 10 مترسقوط كرد.
کد خبر: ۱۹۵۶۰۳
| |
3602 بازدید
جام جم: تلاش بموقع آتش‌نشانان و نجاتگران آتش نشانی در تهران باعث نجات نوجوانی شد كه به درون چاه سقوط كرده بود.

این حادثه عصر دیروز هنگامی رخ داد كه چند نفر از نوجوانان در محل زندگی خود در جوادیه، خیابان نوری مشغول بازی بودند كه یكی از آنها به درون چاهی تازه حفر شده به عمق حدود 10 مترسقوط كرد. با اعلام خبر رخداد این حادثه به سامانه 125، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی تهران بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه 28 و گروه نجات 6 را راهی محل كرد.

آتش‌نشانان بی‌درنگ با اجرای عملیات ایمن‌سازی و فرستادن لوله هوا و دستگاه تنفسی به درون چاه همچنین تخلیه گازهای سمی از درون چاه، عملیات خود را برای نجات این نوجوان آغاز كردند.

یكی از نجاتگران نيز با تجهیزات ایمنی و نجات وارد چاه شد و پس از دقایقی موفق شد نوجوان را كه دچار اضطراب و نگرانی شده بود، بدون هر گونه آسیبی از چاه بیرون آورد.

امدادگران اورژانس حاضر در محل حادثه نیز اقدامات اولیه را برای معاینه و مداوای وی انجام دادند.

نبود علائم هشداردهنده و درپوش روی دهانه چاه عامل رخداد این حادثه اعلام شده است.
تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات