صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رای بازیکنان متخلف تا آخر هفته صادر می شود

عضو کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: رای دو بازیکن متخلف شاهین بوشهر تا آخر هفته صادر می شود.
کد خبر: ۱۹۵۵۴۹
| |
1909 بازدید

حسین عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت میثم منیعی و صادق کرمی دو بازیکن متخلف شاهین بوشهر گفت: سه‌شنبه گذشته این دو بازیکن به کمیته انضباطی آمدند و توضیحات‌ خود را به ما ارایه کردند و ما هم مستنداتی که داشتیم به آنها نشان دادیم.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود مدارک تخلف این بازیکنان ظاهرا غیرقابل انکار است و چه زمانی رای این بازیکنان صادر می‌شود، گفت: اگر تخلف آنها ثابت شود، عمل آنها به عنوان مسایل غیرورزشی و زننده محسوب می‌شود و طبق قانون با آنها برخورد می‌کنیم. رای این بازیکنان تا آخر هفته صادر می‌شود البته این دو نفر تا اطلاع ثانوی همچنان از همراهی تیم‌شان محروم هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟