صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعای وزیرنیرو: تابستان بدون خاموشی گذشت

عبور از این فصل با بالاترین تراز و بدون خاموشی یک موفقیت برای صنعت برق کشور بود.
کد خبر: ۱۹۵۳۹۱
| |
2946 بازدید
وزیر نیرو با اعلام اینکه تابستان بدون خاموشی را سپری کردیم، از ماجرای استیضاح خود گفت و خبر داد، دولت برای ادغام وزارت نفت و نیرو فعلاً تصمیم گرفت این دو وزارتخانه با سازوکار فعلی کار را ادامه دهند، هر چند که هنوز طرح‌هایی برای ادغام وزارتخانه‌ها وجود دارد.

به گزارش فارس، مجید نامجو در سیزدهمین همایش مدیران ارشد صنعت آب و برق کشور با اشاره به تراز تولید 42 هزار مگاوات برق در تابستان گفت: عبور از این فصل با بالاترین تراز و بدون خاموشی یک موفقیت برای صنعت برق کشور بود.

وی افزود: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال جهاد اقتصادی نامگذاری کرده‌اند، در وزارت نیرو جلسات متعددی برای ترسیم اهداف این سال تشکیل شد که البته باید همه برنامه‌ها تا رسیدن به نتیجه مورد نظر پیگیری شود.

وی با اشاره به اتفاقات یک سال گذشته در وزارت نیرو بیان داشت: از سال گذشته تا کنون حوادث تلخ و شیرین زیادی اتفاق افتاد که یکی از آن موضوعات استیضاح وزیر نیرو بود که البته برای همه موجب تعجب بود که چرا وزیری که یک سال از دوره مدیریتش می‌گذرد، باید استیضاح شود.
وزیر نیرو ادامه داد: تصمیم گرفته بودم با دو محور عزت و عملکرد وزارتخانه در جلسه استیضاح از خود دفاع کنم اما پس از آنکه این موضوع در مجلس برطرف شد، اقدامی در این خصوص صورت نگرفت.

نامجو با اشاره به بحث ادغام این وزارتخانه گفت: در طول این مدت یکی دیگر از چالش‌ها بحث ادغام وزارت نیرو بود که فعلا مجموعه دولت تصمیم گرفت با سازوکار فعلی کار را ادامه دهد هر چند که هنوز طرح‌هایی برای ادغام وزارتخانه‌ها وجود دارد.

وی اتفاقات خوب سال گذشته را افتتاح پروژه‌های متعدد وزارت نیرو عنوان کرد و گفت: افتتاح سد کارون 4، طرح غدیر که برای شهرهای آبادان و خرمشهر بود، افتتاح سد ماملو و آبرسانی به شهر قم از جمله پروژه‌های مهم افتتاح شده بود.

نامجو تصریح کرد: افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی چابهار، ‌افتتاح فاز دو فاضلاب تهران، سیکل ترکیبی ارومیه، اردبیل و علی‌آباد نشان از عزم ورود بخش خصوصی به ساخت نیروگاه‌های بزرگ است.
وی از جمله طرح‌های دیگر افتتاح شده در یک سال گذشته را آبگیری سد گتوند به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های سدسازی، سد آب چا و راه‌اندازی نیروگاه هسته‌ای بوشهر اعلام کرد که خط بطلانی بر ناباوری توانمندی‌های کشور است.

به گفته وی نیروگاه هسته‌ای بوشهر 330 مگاوات در حال حاضر به ظرفیت تولید کشور اضافه کرد.
نامجو با بیان اینکه دور چهارم سفرهای استانی دولت آغاز شده است، گفت: در دور جدید با یک روش جدید این سفرها به مدت 4 روز برای هر استان انجام می‌شود و در این سفرها استانداران به نقاط مختلف استان سرکشی می‌کنند.

وی تشکیل شورای اشتغال استان به ریاست رئیس جمهور را یکی دیگر از نکات برجسته این سفرها دانست و گفت: در این جلسات پیگیری کردن مصوبات دوره‌های قبل به صورت کاملا دقیق توسط رئیس جمهور و وزرا در دستور کار قرار دارد و همکاران ما در وزارت نیرو هم باید تلاش کنند مصوبات مربوط به بخش آب و برق به صورت کامل عملیاتی شوند.

به گزارش خبرنگار فارس، در این همایش که برای بررسی وضعیت آب و برق کشور تشکیل شده بود، وزیر نیرو به بیان خاطراتی از سفرهای استانی و سفر هیئت اعزامی به نیویورک پرداختند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟