صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب خروج محمد شریعتمداری از کشور

کد خبر: ۱۹۵۰۱۰
| |
17067 بازدید

یکی از نزدیکان محمد شریعتمداری اخبار منتشر شده مبنی بر اقامت این عضو شورای راهبردی روابط خارجی در آمریکا را قویاً تکذیب کرد.

امروز در برخی سایت‌ها اخباری مبنی بر رفتن محمد شریعتمداری وزیر اسبق بازرگانی به آمریکا برای اقامت دائم در این کشور منتشر کردند اما یکی از نزدیکان این عضو شورای راهبردی روابط خارجی در تماس با خبرگزاری فارس خبر مذکور را تکذیب کرد.

وی با اعلام اینکه احتمالا خبر مذکور برای تشویش اذهان عمومی و تحت‌الشعاع قرار دادن خبر خروج محمودرضا خاوری مدیر عامل سابق بانک ملی از کشور پس از اختلاس 3 هزار میلیاردی منتشر شده، از پیگیری قضایی موضوع خبر داد.

این شخص نزدیک به شریعتمداری به خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت: اقای شریعتمداری مشاور دفتر رهبر معظم انقلاب است و قطعا هر گونه خروج وی از کشور با هماهنگی مسئولان و نهادهای ذیربط انجام ‌می‌شود.

وی افزود: آقای شریعتمداری ماه گذشته به عنوان رئیس کمیسیون اقتصادی شورای راهبردی روابط خارجی برای سفر کاری به آلمان سفر کرده بود.

این فرد نزدیک به شریعتمداری با بیان اینکه وزیر اسبق بازرگانی طی 10 سال گذشته سفری به انگلیس نداشته که برخی سایت‌ها نوشته‌اند او به لندن رفته، متذکر شد "شریعتمداری 10 سال پیش به عنوان مسئول ستاد اجرایی فرمان امام (ره) جهت پیگیری مسائل مربوط به مرکز اسلامی لندن به انگلیس سفر کرده بود."

وی همچنین گفت که مشاور دفتر مقام معظم رهبری امروز در محل کار خود حاضر بوده و اکنون نیز در مراسم یادبود مرحوم اسدالله فریدون روحانی پدر حجت‌الاسلام حسن روحانی در مسجد نور تهران حضور دارد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟