صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرزند برهان الدین ربانی جانشین پدرش شد

اعضای جمعیت اسلامی افغانستان امروز در نشستی، صلاح الدین ربانی را به عنوان سرپرست این حزب تعیین کردند.
کد خبر: ۱۹۴۷۱۴
| |
6545 بازدید
هیئت اداری حزب جمعیت اسلامی افغانستان، "صلاح الدین ربانی" فرزند ارشد برهان الدین ربانی را به عنوان سرپرست این حزب معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از کابل، اعضای جمعیت اسلامی افغانستان امروز در نشستی، صلاح الدین ربانی را به عنوان سرپرست این حزب تعیین کردند.
 
سرپرست جدید حزب جمعیت اسلامی، پیش از این سفیر افغانستان در ترکیه بود که پس از حادثه ترور پدرش به افغانستان بازگشت و سرپرستی موقت حزب را به عهده گرفت.
 
پیش از این گفته می‌شد که "اسماعیل خان" وزیر انرژی و آب افغانستان، "عطا محمد نور" والی بلخ و "احمدضیا مسعود" معاون اول سابق ریاست جمهوری افغانستان، برای به عهده گرفتن رهبری حزب جمعیت اسلامی افغانستان اعلام آمادگی کرده اند.
 
برهان الدین ربانی رهبر حزب جمعیت اسلامی افغانستان در 29 شهریورماه در یک حادثه تروریستی جان خود را از دست داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟