صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نخستين دوره جام كنفدراسيون آسيا؛

تيم ملي واليبال ايران قهرمان آسيا شد

تيم ملی واليبال ايران که در مرحله مقدماتی جام کنفدراسيون آسيا به کره جنوبی با نتيجه ۱-۳ باخته بود، در ديدار فينال جام هوشيار و بی نقص در مقابل حريف قدرتمند خود ظاهر شد تا با پيروزی ۲-۳ بر حريف جشن قهرمانی بگيرد.
کد خبر: ۱۹۴۴۳
| |
8451 بازدید
تيم ملی واليبال ايران در فينال نخستين دوره مسابقات جام کنفدراسيون آسيا (AVC)، با غلبه بر تيم کره جنوبی پيروزي را از آن خود كرد و با شایستگی به مقام قهرمانی  دست يافت.

به گزارش خبرنگار ورزشي تابناك، تيم ملی واليبال ايران که در مرحله مقدماتی جام کنفدراسيون آسيا به کره جنوبی با نتيجه ۱-۳ باخته بود، در ديدار فينال جام هوشيار و بی نقص در مقابل حريف قدرتمند خود ظاهر شد تا با دفاع های عالی بر روی تور و جمع کردن توپ های پشت دفاع ، نظم بازی کره ای را بر هم زده و با پيروزی ۲-۳ بر اين رقيب با تجربه جشن قهرمانی را در تايلند برپا كند.
 
تيم ملي ايران كه روز گذشته براي راهيابي به ديدار نهايي، تيم قدرتمند ژاپن را روز گذشته با نتيجه 3 بر 2 شكست داده بود، در اين ديدار كه عصر امروز و از ساعت 14 و 30 دقيقه به وقت تهران، در شهر راچا سیما تایلند برگزار شد، ست اول را با نتيجه (13 بر 25) واگذار كرد، در ست دوم با نتيجه (25 بر 15) و در ست سوم با نتيجه (26 بر 24) به برتري رسيد تا با واگذاري ست چهارم با نتيجه (25 بر 15) به چشم‌بادامي ها، ست پنجم تعيين كننده باشد.

واليباليست هاي ايران در ست پنجم با نتيجه (15-7) برابر كره جنوبي به پيروزي رسيدند تا جام قهرماني نخستين دوره جام كنفدراسيون آسيا را از آن خود كنند.
 
سعيد معروف با پاس های بی نقص خود نقش بزرگی در کسب اين پيروزی ايفا نمود. همچنين محمد موسوی ، حمزه زرينی، عليرضا نادی ، محمد محمد کاظم و آرش کشاورزی با اسپک های خود و دفاع بی نقص بر روی تور اسباب این پیروزی بزرگ را برابر كره با تجربه فراهم کردند.

تيم ملي ايران براي رسيدن به ديدار نهايي اين مسابقات كه در تايلند برگزار شد، ايران در روز اول اين رقابت ها و در مرحله گروهي از كره جنوبي شكست خورده بود.
 
همچنين تيم ملي چين در ديدار رده‌بندي، تيم ژاپن را با پيروزي در سه ست پياپي پشت سر گذاشت و به عنوان سومي اين رقابت ها دست يافت.
 
در انتهاي نخستين دوره جام كنفدراسيون آسيا،  برترین بازیکنان به شرح ذيل معرفي شدند:
 

ارزشمندترین بازیکن: حمزه زرینی

بهترین اسپکر: پارک چول وو (کره جنوبی)

بهترین سرویس زن: کوی جیان جون (چین)

بهترین دریافت کننده و لیبرو: یئو اوه یون (کره جنوبی)

امتیازآورترین بازیکن: یاسویوکی شیباکویا (ژاپن)

بهترین توپگیر: وی یون (چین تایپه)

بهترین پاسور: سارانچیت چاروانسوک (تایلند)

نخستین دوره مسابقات AVC کاپ آسیا روز گذشته با قهرمانی تیم ملی والیبال ایران در شهر راچاسیما تایلند به پایان رسید.

رده بندی نهایی هشت تیم شرکت کننده در این رقابت‌ها به این شرح است:

1- ایران

2- کره جنوبی

3- چین

4- ژاپن

5- استرالیا

6- تایلند

7- چین تایپه

8- اندونزی 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۵
منم به نوبه خودم این برد شیرین رو تبریک میگم....
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟