صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تظاهرت پرتغالي براي اقتصاد

زنی که در مدرسه کار می کند نیز گفت هر روز حقوقمان کمتر و کمتر می شود. شغل کافی وجود ندارد و این در حالی است که باید از تعداد بیشتری از دانش آموزان مواظبت کنیم و شرایط هر روز بدتر می شود.
کد خبر: ۱۹۴۴۰۸
| |
2021 بازدید

لیسبون پایتخت پرتغال روز یکشنبه صحنه تظاهرات کارکنان، بازنشستگان دولت و دانش آموزان علیه سیاستهای ریاضت اقتصادی دولت بود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از فرانس پرس دولت پرتغال در ازای دریافت 106 میلیارد دلار وام از سوی وام دهندگان بین المللی ملزم به کاستن از هزینه های عمومی خود شده است.

کاستن از هزینه های بخش خدمات عمومی و حقوق کارکنان پرتغالی ها را در تنگنا قرار داده است.

گزارشها حاکی از بدتر شدن و وخامت شرایط اقتصادی پرتغال است و دولت اعلام کرده است تا نیمه ماه اکتبر سال آتی سیاستهای سختگیرانه تری را اجرا خواهد کرد.

 یکی از ساکنان پورتو که در تظاهرات روز یکشنبه شرکت کرده بود گفت آمده ام تا از حقوق بازنشستگانی دفاع کنم که پولی حتی برای خرید دارو و درمان نیز ندارند.

 زنی که در مدرسه کار می کند نیز گفت هر روز حقوقمان کمتر و کمتر می شود. شغل کافی وجود ندارد و این در حالی است که باید از تعداد بیشتری از دانش آموزان مواظبت کنیم و شرایط هر روز بدتر می شود.

 پرتغال پس از یونان و ایرلند سومین کشور اتحادیه اروپا است که در ماه آوریل برای رهایی از ورشکستگی اقتصادی و مالی مجبور به درخواست وام از اتحادیه اروپا و صندوق بین‏المللی پول شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟