صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ناو روسی به جنگ دزدان دریایی رفت

دزدان دریایی که در ماه‌های گذشته به ده‌ها فروند کشتی باری در سواحل آبهای سومالی دستبرد زده بودند، روز گذشته یک فروند کشتی باری اوکراینی را ربودند.
کد خبر: ۱۹۴۳۹
| |
21611 بازدید
|
۱
در پی تشدید حملات دزدان دریایی به کشتی‌ها در آبهای سومالی، یک فروند ناو روسی امروز عازم این منطقه شد.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیروی دریایی روسیه اعلام کرد: به دنبال ربوده شدن یک کشتی باری اوکراینی توسط راهزنان دریایی سومالی، یک فروند ناو جنگی روسیه رهسپار این منطقه شد.

دزدان دریایی که در ماه‌های گذشته به ده‌ها فروند کشتی باری در سواحل آبهای سومالی دستبرد زده بودند، روز گذشته یک فروند کشتی باری اوکراینی را ربودند.

این کشتی حامل 30 دستگاه تانک پیشرفته t-72 بود.

سازمان کشتیرانی بین‌المللی اعلام کرده است: در شش ماه نخست سال جاری، راهزنان دریایی سومالی به 24 فروند کشتی باری حمله کرده‌اند.

این در حالی است که چند روز پيش، فرانسه به منظور مقابله با دزدان دریایی مستقر در آب‌های سومالی، پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در شورای امنیت سازمان ملل متحد مطرح کرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Canada
|
۰۰:۱۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۶
از کجا که آمریکا در پشت پرده به این دزدان کمک نمی کنه؟؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان