صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
قائم مقام حزب موتلفه:

جبهه پایداری تافته جدا بافته نیست

گروه های مهمتر از جبهه پایداری دعوت به وحدت شدند ، نیرو گذاشتند، کار کردند و شرطی هم نگذاشتند ؛ اگر خواستند تشریف بیاورند ، کسی مانع نیست، اما آنها نمی خواهند و اجبار نمی توان کرد
کد خبر: ۱۹۴۳۴۰
| |
1655 بازدید
عدم تغییر موضع جبهه پایداری و عدم حضور آنان در جلسات وحدت اصولگرایی ، فاز توصیه های چهره شاخص جریان اصولگرا را در برابر این گروه ، از دعوت به شرکت در وحدت ، به موضع گیری های جدیدی سوق داده است.

اسدالله بادامچیان ، قائم مقام حزب موتلفه ، در گفتگو با اعتدال، گفت: شرکت نکردن نمایندگان جبهه پایداری در جلسات جبهه متحد اصولگرا با محوریت جامعتین به خود آنها منوط است ؛ اختیار به شرکت کردن یا نکردن دارند و کسی نمی تواند به آنها اجباری داشته باشد.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس افزود وقتی نمایندگان این جبهه در جلسات حضور ندارند ، دیگر نباید انتظار پذیرش شرایطشان را داشته باشند و عملکرد آنها با پیوستن به وحدت منافات دارد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کسی مانع حضور جبهه پایداری در جلسات وحدت نیست؛ تشکلهای دیگر موجود در جریان اصولگرایی از جبهه پایداری بزرگتر و مهم ترند ، مثل جبهه پیروان خط امام و رهبری که 15 تشکل اصولگرا زیر مجموعه آن است و سابقه طولانی دارد و یا حزب موتلفه که نیم قرن است در این مملکت کار می کنند ؛ و هیچ یک از این تشکلهای باسابقه ، از این شروط نگذاشتند.

بادامچیان گفت: گروه های مهمتر از جبهه پایداری دعوت به وحدت شدند ، نیرو گذاشتند  و کار کردند ؛ جبهه پایداری تافته جدا بافته نیست ،خواستند تشریف بیاورند کسی مانع نیست، اما آنها نمی خواهند و اجبار نمی توان کرد.

وی ادامه داد: عدم مشارکت جبهه پایداری در روند وحدت را موجب به هم خوردن وحدت کلان اصولگرایی نمی بینم ، اصولگرایان یک راهبرد کلان دارند و اینگونه مسائل وحدت آنها را خدشه دار نمی کند.

وی در پایان تاکید کرد: در شرایط فعلی احتمالات منفی را در نظر نمی گیرم ، شورای متحد اصولگرا راه خود را ادامه می دهد و جبهه پایداری خواست بیاید و نخواست نیاید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟