صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
شجاعی:

مردم را در تصمیم‌گیری‌ها، سهام‌دار اصلی بدانیم

کد خبر: ۱۹۴۲۶۹
| |
1447 بازدید
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان این‌که اصولگراها براساس مبانی اصولگرایی خود در انتخابات شرکت می‌کنند،گفت:یکی از مبانی اصولگرایی پذیرش خواست مردم است.

سیدرمضان شجاعی‌کیاسری، با اشاره به برخی اظهارات درباره حضور اصلاحطلبان در انتخابات،اظهار کرد:اینکه تصور شود دوره اصلاح‌طلبان تمام شده و فاتحه آن‌ها خوانده است،این‌گونه نیست.

نماینده ساری خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبانی که انقلاب،نظام و رهبری را باور دارند،باید فضا و بستری برای حضور آن‌ها نیز فراهم شود؛زیرا همیشه بهترین‌ انتخاب‌ها از تضارب آرا صورت می‌گیرد.

این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان‌این‌که یکدست شدن دربسیاری از مواقع مسائل و مشکلاتی را برای جامعه و مردم ایجاد می‌کند،افزود:رقابت‌ها باید ساماندهی شود و زمینه مشارکت حداکثری همه گروه‌ها و جریانات درون نظام باید فراهم گردد.

شجاعی کیاسری تاکید کرد:درواقع انقلاب و نظام ما مبتنی بر این احکام است و مردم سالاری دینی به همین معناست، یعنی مردم را در تصمیم‌گیری‌ها،سهام‌دار اصلی می‌دانیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار