مرگ دلخراش مادر و فرزند ايراني در دوبي

زن مصيبت‌زده كه در اثر ديدن صحنه دلخراش برخورد كودكش با زمين و جان دادن او دچار شوك رواني شده و كنترل خود را از دست داده بود به سرعت از پله‌ها بالا رفت و خود را به آپارتمان مسكوني‌اش رساند. او سپس در يك تصميم ناگهاني خود را از همان پنجره‌اي كه پسرش از آن سقوط كرده بود به پايين پرتاب كرد
کد خبر: ۱۹۴۱۸۲
| |
8541 بازدید
شرق: يك زن 33ساله ايراني خود را از طبقه هشتم يك برج مسكوني در دوبي به پايين پرت كرد و جان باخت.

به گفته پليس امارات، اين زن ايراني براي سوار كردن دختر 14ساله خود به اتوبوس مدرسه از آپارتمانش خارج شده و به پايين برج رفته بود. هنگامي كه او و دخترش در انتظار رسيدن اتوبوس مدرسه بودند، فرزند ديگر اين زن كه يك پسر پنج‌ساله بود از پنجره آپارتمان مشغول تماشاي آنان بود اما ناگهان به پايين پرتاب شد و در برابر چشمان حيرت‌زده مادر و خواهرش با زمين برخورد كرد و جان باخت.

زن مصيبت‌زده كه در اثر ديدن صحنه دلخراش برخورد كودكش با زمين و جان دادن او دچار شوك رواني شده و كنترل خود را از دست داده بود به سرعت از پله‌ها بالا رفت و خود را به آپارتمان مسكوني‌اش رساند. او سپس در يك تصميم ناگهاني خود را از همان پنجره‌اي كه پسرش از آن سقوط كرده بود به پايين پرتاب كرد و كنار جسد فرزندش جان سپرد.

اين گزارش حاكي است دختر 14ساله اين زن كه در زماني كوتاه شاهد صحنه دلخراش جان باختن مادر و برادر خردسالش بوده هم‌اكنون دچار شوك رواني شديد شده و در بيمارستان بستري است.

پيكر اين مادر و فرزند ايراني هم اكنون به بيمارستان «رشيد» دوبي منتقل شده است.

همسر زن جان‌باخته به هنگام حادثه در مسافرت به سر مي‌برده و پس از شنيدن خبر اين حادثه دلخراش در حال بازگشت به دوبي است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت