صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فولادگر خبرداد:

پی گیری استیضاح وزیر بعد از تعطیلات مجلس

ضعف مدیریت در نظارت و بازرسی را عامل اصلی استیضاح وزیر اقتصاد است/نمایندگان اهمال کاری وزارت اقتصاد و همچنین بانک مرکرزی را اصلیترین عامل در بزرگ‌ترین اختلاس بانکی می‌دانند و لذا بر استیضاح وزیر تأکید دارند.
کد خبر: ۱۹۳۸۳۳
| |
1673 بازدید
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی در جریان اختلاس اخیر بانکی باید از مردم عذر خواهی کنند، از دستورکار قرار دادن استیضاح وزیر امور دارایی و اقتصاد بعد از تعطیلات مجلس خبر داد.

حمید رضا فولاد گر نماینده مردم اصفهان در مجلس در گفت‌و‌گو با ایلنا با اشاره به اصرار نمایندگان مبنی بر استیضاح وزیر اقتصاد گفت: نمایندگان اهمال کاری وزارت اقتصاد و همچنین بانک مرکرزی را اصلیترین عامل در بزرگ‌ترین اختلاس بانکی می‌دانند و لذا بر استیضاح وزیر تأکید دارند.

وی از بررسی جریان اختلاس در کمیسیون اصل ۹۰ خبر داد و افزود: ضعف مدیریت در نظارت و بازرسی را عامل اصلی استیضاح وزیر اقتصاد است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس درباره تغییر مدیران ۴ بانک اظهار داشت: بانک‌های مورد اشاره شده از سوی کمیته منتخب دولت متخلف شناخته شده و این موضوع ارزیابی کمیته فوق بوده است.

وی تصریح کرد: البته دو بانک سامان و صادرات خصوصی هستند وباید مراحل قانونی در این خصوص طی شود.

فولادگر برخورد با جریان اختلاس که از سوی برخی به عنوان یک شوی سیاسی قلمداد شده است را تکذیب کرد و گفت: پرونده در دستگاه قضا در حال رسیدگی است و این اطمینان وجود دارد که به زودی تمامی موضوعات پیرامون جریان اختلاس اخیر از سوی دستگاه متبوع اعلام شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟