صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

قيمت نفت و فلزات گرانبها در بازار جهاني

ولی هر بشکه نفت خام برنت با پنجاه و هشت سنت کاهش یکصد و چهار دلار و شصت و پنج سنت در بازار لندن فروخته شد.
کد خبر: ۱۹۳۸۰۷
| |
2524 بازدید
قیمت نفت خام در بازار نیویورک اندکی افزایش یافت ولی در بازار لندن با کاهش همراه بود.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، قیمت هر بشکه نفت خام سبک وست تگزاس اینترمیدیت در بازار نیویورک یک سنت افزایش یافت و به هشتاد و یک دلار و هشتادو هفت سنت رسید.

ولی هر بشکه نفت خام برنت با پنجاه و هشت سنت کاهش یکصد و چهار دلار و شصت و پنج سنت در بازار لندن فروخته شد.

هر اونس طلا نیز در بازارهای جهانی با شانزده دلار و شصت و چهار سنت افزایش در مقایسه با روز گذشته یکهزار و ششصد و سی و یک دلار و چهل و نه سنت معامله شد.

هر اونس نقره نیز با هفتاد و هشت ممیز پنجاه و هشت صدم درصد افزایش قیمت معادل هشتاد و نه سنت به قیمت سی و دو دلار و شصت و هشت سنت خرید و فروش شد.

هر اونس پلاتین نیز به قیمت یکهزار و پانصد و هفتاد و هشت دلار و هفتادو چهار سنت معامله شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...