صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شلاق به جرم رانندگی در عربستان!

هنوز 2 روز از هیاهوی تبلیغاتی سعودی ها مبنی بر موافقت پادشاه این کشور با اعطای حق رأی به زنان نگذشته است که سازمان عفو بین الملل از صدور حکم شلاق برای یک زن به دلیل رانندگی در خیابانهای این کشور پرده برداشت.
کد خبر: ۱۹۳۴۳۵
| |
6703 بازدید

دو روز پس از اعلام دادن حق رأی به زنان در عربستان، سازمان عفو بین الملل از صدور حکم شلاق برای یک زن در این کشور به دلیل رانندگی خبر داد.
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، هنوز 2 روز از هیاهوی تبلیغاتی سعودی ها مبنی بر موافقت پادشاه این کشور با اعطای حق رأی به زنان نگذشته است که سازمان عفو بین الملل از صدور حکم شلاق برای یک زن به دلیل رانندگی در خیابانهای این کشور پرده برداشت.

"فیلیپ لوتر" معاون مدیر سازمان عفو بین الملل در بیانیه ای اعلام کرد: شلاق مجازات بسیار شدیدی است، ولی هیچ کس نمی تواند باور کند که مسئولان سعودی چنین مجازاتی را فقط به دلیلی واهی، یعنی رانندگی، برای یک زن صادر کنند.

وی افزود:اجازه به زنان برای رای دادن در انتخابات خبر خوب و خوشحال کننده ای است، ولی اگر آنها همچنان به دلیل پرداختن به حق خود در رانندگی با مجازات شلاق روبرو می شوند، پس تصمیم پادشاه این کشور بسیار کم اهمیت خواهد بود.

در این بیانیه آمده است: احتمالا 2 زن دیگر هم با اتهام رانندگی مواجه هستند.

در عربستان قانونی مبنی بر منع زنان از رانندگی وجود ندارد، ولی طبق قانون شهروندان باید برای رانندگی گواهینامه داشته باشند؛ و این درحالی است که مسئولان این کشور از صدور گواهینامه برای زنان خودداری می کنند.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟