صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيشنهاد 48 نماينده براي مسكوت‌ماندن يك لايحه

کد خبر: ۱۹۳۳۰۰
| |
1908 بازدید
48 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست مسکوت ماندن بررسی لایحه اصلاح جدول حوزه های انتخابیه مجلس شورای اسلامی به مدت 6 ماه را به هیئت رئیسه مجلس تقدیم کردند.

به گزارش فارس، 48 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با امضای نامه‌ای خطاب به هیئت رئیسه پارلمان، پیشنهاد مسکوت ماندن لایحه اصلاح حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی به مدت 6 ماه را ارائه دادند.

در نامه این 48 نماینده آمده است: از آنجا که این لایحه دارای ایرادات جدی است و در آن به صورت عادلانه و عالمانه مسائل جغرافیایی، جمعیتی، سیاسی، امنیتی، فرهنگی و ... رعایت نشده، لذا برای جلوگیری از هر گونه تنش و بحران‌های قابل پیش‌بینی پیشنهاد می‌شود لایحه فوق به مدت 6 ماه مسکوت مانده تا فرصت بیشتری برای بررسی و تصویب آن وجود داشته باشد.

به گزارش فارس، دولت لایحه اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان به 310 نفر را چندی پیش برای بررسی و تصویب و طی مراحل قانونی تقدیم هیئت مجلس کرد و هم‌اکنون طرح مذکور در کمیسیون‌های تخصصی مجلس در حال بررسی است و در صورت تصویب نهایی جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس اصلاح و تعداد 20 نماینده به نمایندگان ملت اضافه خواهد شد.

در صورت تصویب نهایی این پیشنهاد، بررسی این لایحه در مجلس هشتم مسکوت مانده و افزایش تعداد 20 نماینده شامل انتخابات دوره نهم مجلس نخواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟