صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فرهاد دلقپوش در گفت‌وگو با خبرنگار «تابناک» اظهار داشت؛

حفظ ارزش‌هاي دفاع مقدس، يك ضرورت است

بی‌گمان در سايه رشادت‌ها و مقاومت‌هاي مردم در دوران دفاع مقدس، امروز مرزهاي ايران اسلامي به ویژه در شمال، غرب و جنوب كشور به مرزهاي اقتدار ملي، ثبات، امنيت و صلح تبديل شده و مردم مرزنشين با خيال راحت به زندگي خود ادامه مي‌دهند.
کد خبر: ۱۹۳۱۷۵
| |
5064 بازدید
سرویسی مجلس «تابناک» ـ با توجه به رشادت‌ها و فداكاري‌هاي انجام شده از سوي رزمندگان اسلام، بايد همراستا با پاسداشت مقاومت رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس يك موزه همیشگی براي توسعه ارزش‌هاي دفاع مقدس ايجاد كنيم، چرا كه اين مسأله و ايجاد آن، از ضرورت‌هاي دفاع مقدس است.

فرهاد دلق‌پوش در گفت‌وگو با خبرنگار ما ضمن بیان این مطلب درباره آغاز هفته دفاع مقدس اظهار داشت: با توجه به فداكاري‌هاي رزمندگان و شهدا، اين جنگ تحميلي حفظ ارزش‌هاي دفاع مقدس، يك ضرورت است و باید در اين زمينه با تدوين برنامه‌هاي خاص و بزرگداشت اين مراسم، نشان دهيم كه پايبند به اين ارزش‌ها هستيم.

نماينده مردم آستارا در ادامه تصريح كرد: آنچه مسلم است، این که بايد با روش‌هاي علمي و درست رشادت‌ها و درس‌هاي دفاع مقدس را به نسل‌هاي آينده انتقال دهيم و در تدوين اسناد مكتوب معنوي، ارزش‌ها و خاطره‌هاي رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به‌ طور جدي پرداخته تا نسل جوان با اين مفاهيم آشنا شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه افزود: بی‌گمان در سايه رشادت‌ها و مقاومت‌هاي مردم در دوران دفاع مقدس، امروز مرزهاي ايران اسلامي به‌ ویژه در شمال، غرب و جنوب كشور به مرزهاي اقتدار ملي، ثبات، امنيت و صلح تبديل شده و مردم مرزنشين با خيال راحت به زندگي خود ادامه مي‌دهند.

دلقپوش با تأکید بر اینکه هدف و كاركرد اصلي برگزاري مراسم، آگاه كردن مردم و مسئولان و به ویژه نسل‌هاي جوان و نيز دفاع از حريم‌هاي ارزشي نظام مقدس كشور اسلامي ايران است، خاطرنشان کرد: هم اکنون كه به دستاوردهاي عظيم علمي، فني، اقتصادي و سياسي رسيده‌ايم، نبايد آن اصول و ارزش‌هايي را كه مورد ‌توجه شهدا بود، فراموش كنيم.

نماينده مردم آستارا در ادامه به آغاز فصل مدارس اشاره كرد و گفت: با بازگشايي مدرسه‌ها، فصل تربيت نسل جوان كشور فرا رسيده و مهر ‌ماه، فصل مراكز علمي و آموزش و تلاش در حوزه تعليم و تربيت، سرمايه‌هايي است كه مي‌توانند براي آينده كشور ارزشمند باشند و بي‌گمان، اين فصل زمان بهره‌مندي از فرصت‌هاي طلايي است.

این عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس با بیان اینکه بايد دراين زمان روي نيروهاي نونهال و جوانان سرمايه‌گذاري كنيم و با پيوند مناسب اوليا و مربيان زمينه پيشرفت علمي دانش‌آموزان را ايجاد كنيم، گفت: اکنون نقش خانواده در آموزش و پرورش مهم بوده و وجود انجمن اوليا و مربيان براي كمك‌هاي آموزشي ضروري است و بايد كارگروه‌هاي تخصصي در اين زمينه باشند، زيرا اين ارتباط اوليا و مربيان، سبب كيفيت بخشي آموزش و ايجاد انگيزه و اميد در مراكز علمي و دانش‌آموزان مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟