صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واتيكان شايعه استعفاي پاپ را رد كرد

روزنامه 'ليبرو' چاپ ايتاليا در مقاله اي نوشته بود كه پاپ بيم آن دارد كه نتواند بار سنگين مسئوليت خود را تحمل كند و به همين دليل به استعفا در ماه آوريل آينده مي انديشد، اما وي بايد استقامت كند.
کد خبر: ۱۹۲۸۵۸
| |
2331 بازدید

واتيكان روز يكشنبه از شهر فرايبورگ آلمان شايعه استعفاي پاب 'بنديكت' شانزدهم رهبر كاتوليك هاي جهان را رد كرد.

به گزارش ايرنا و به نقل از پايگاه خبري 'اليوم السابع'، 'فدريكو لومباردي' سخنگوي واتيكان در مصاحبه با روزنامه نگاران خاطرنشان ساخت كه پاپ در سلامتي كامل به سر مي برد و درحال حاضر برنامه سفر فشرده اي دارد و با توجه به وضعيت جسماني و سلامتي وي اين سفرها خود يك موفقيت به شمار مي آيد.

شايان ذكر است كه روزنامه 'ليبرو' چاپ ايتاليا در مقاله اي نوشته بود كه پاپ بيم آن دارد كه نتواند بار سنگين مسئوليت خود را تحمل كند و به همين دليل به استعفا در ماه آوريل آينده مي انديشد، اما وي بايد استقامت كند.

اين روزنامه بدون اشاره به منبع اين اطلاعات در مورد پاپ، تاكيد كرده است كه بحث و شايعه استعفاي پاپ 'بنديكت' در واتيكان جدي است.

'جوزف راتزينگر' با نام پاپ بنديكت شانزدهم، شانزدهم آوريل سال 1927 در استان باوارياي آلمان كه منطقه‌اي كاتوليك نشين محسوب مي‌شود، به دنيا آمد. وي از سال 2005 ميلادي تاكنون عهده دار اين منصب است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟