صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«لطافت باران»،مجموعه خاطراتي از آزادگان

کد خبر: ۱۹۲۶۴۶
| |
2190 بازدید
سرویس دفاع مقدس ـ به لطافت باران، مجموعه خاطراتي از آزادگان در رابطه با سيدآزادگان حجت‌الاسلام و المسلمين سيدعلي‌اكبر ابوترابي مي‌باشد.

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام والمسلمين ابوترابي، آزاده بزرگواري بود كه در دوران پرمشقت اسارت، با درايت و هوشياري بسيار، اسراي كشور اسلامي‌مان را در مسير پرپيچ و خم اسارت به سوي رستگاري و سرافرازي و مقاومت، رهبري كرد و در اين راه سختي‌هاي بسياري را به جان خريد.

كتاب به لطافت باران، بيان‌گر گوشه‌هايي از شخصيت والا و روحاني ابوترابي مي‌باشد.

حاج آقا ابوترابي با ويژگي‌هايي نظير صبر، بردباري، دلسوزي، تواضع و معنويت مثال‌زدني، به شخصيتي محبوب در ميان همه آزادگان مبدل شد و رفتارش چنان آميخته با روح دين و فضايل عالي انساني بود كه حتي عراقي‌ها و نمايندگان صليب‌سرخ نيز به شخصيت باعظمتش اعتراف كردند و به ايشان احترام مي‌گذاشتند.

در خاطره‌اي از اين كتاب چنين مي‌خوانيم:

«حفظ آبروي ديگران براي آقاي ابوترابي اهميت زيادي داشت. گاه بعضي از اسرا مسائل شخصي ديگران را افشا مي‌كردند و مشكلاتي به وجود مي‌آمد.

روزي حاج آقا در ميان جمع، اهميت اين موضوع را با سؤالي مطرح كرد و پرسيد: «اگر قرار باشد شما پا روي قرآن بگذاريد يا آبروي كسي را ببريد كدام يك را انتخاب مي‌كنيد؟» اكثرا جواب دادند: «پا گذاشتن روي قرآن معصيت است، ما دومي را انتخاب مي‌كنيم».

گفت: «اشتباه مي‌كنيد؛ چرا كه قرآن براي آبرو دادن به انسان آمده است. شما وقتي آبروي كسي را برديد معنايش اين است كه با قرآن مخالفت كرده‌ايد.»

كتاب به لطافت باران، شامل 55 خاطره از هم‌بندان حاج آقا ابوترابي است كه به همت بيژن كياني گردآوري و تدوين شده است. اين كتاب در 59 صفحه و در سال 1389 توسط انتشارات پيام آزادگان به چاپ رسيده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟