صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ميثاقيان:بايرن‌‏مونيخ هم پنج گل خورد!

کد خبر: ۱۹۲۳۷
| |
1420 بازدید

سرمربي تيم استقلال اهواز گفت:‌ بازيكنان با فراموش كردن مسابقه برابر استقلال تهران درتلاش هستند تا با پيروزي برابر پيكان بتوانند جايگاه خود را در جدول رده بندي ارتقاء دهند.

اكبر ميثاقيان در گفت و گو با ايلنا، افزود: بازيكنان استقلال اهواز بايد توجه داشته باشند باخت و برد جزيي از فوتبال هستند و بايد خيلي زود فراموش شوند. تيم بايرن‌‏مونيخ نيز در مسابقات ليگ آلمان پنج گل دريافت كرد اما هيچ گونه اتفاقي در روند تيمي آنها رخ نداد. بازيكنان بايد رفتار حرفه‌‏اي را در اين خصوص از خود نشان دهند تا به اميد خدا بتوانيم از اين شرايط بحراني خارج شويم.

وي ادامه داد:‌ تيم پيكان پس از رفع مشكلات مالي‌‏اش در چند هفته گذشته نشان داده است به هيچ وجه تيم ضعيفي نيست و براي گرفتن امتياز در مقابل اين تيم بايد تلاش بسياري انجام دهيم. ضمن اينكه فيلم چند بازي گذشته اين تيم را در اختيار داريم و روي نقاط ضعف و قوت حريف كار كرده‌‏ايم. اميدوارم بازيكنان نكاتي كه به آنها گوشزد مي‌‏كنيم را به خوبي در زمين پياده كنند.

سرمربي تيم استقلال اهواز گفت: بازيكنان ما اگر بتوانند در مقابل پيكان پيروز از ميدان خارج شوند به طور يقين در مسابقات آينده به مراتب نتايج بهتري را كسب خواهند كرد.

چرا كه اين مساله در روحيه آنها تاثير زيادي خواهد داشت و به خود باوري دست خواهند يافت. به همين دليل در تمرينات بارها به بازيكنان گوشزد كرده‌ام كه براي سر و سامان دادن به اوضاع تيم چاره‌‏اي جز شكست پيكان ندارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟