صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخست‌وزیر انگلیس در سازمان ملل از حمله به یک کشور خواهد گفت

در حالی که باراک اوباما از فلسطینیان خواست که دولت مستقل فلسینی را از راه گفت‌وگو با رژیم صهیونیستی تشکیل دهند و خواسته خود را در شورای امنیت سازمان ملل مطرح نکنند، دیلی تلگراف گزارش داده که دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس، در صدد است که از آماده بودن شرایط برای مداخله نظامی ناتو در یک کشور دیگر سخن بگوید؛ سخنرانی‌های روز دوم، نزدیک پنج ساعت دیگر آغاز خواهد شد.
کد خبر: ۱۹۲۲۲۱
| |
19704 بازدید
|
سرویس بین‌الملل ـ نخست‌وزیر انگلستان در سخنرانی امشب خود در سازمان ملل متحد، خواهان همراهی بیشتر کشورهای جهان با کشورهای قدرتمند در حمله به دیگر کشور‌ها خواهد شد.

به گزارش «تابناک»، به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، «دیوید کامرون» می‌خواهد در نخستین سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به عنوان نخست‌وزیر انگلیس، از کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی درخواست کند که در مواقع لزوم، بحث‌های طولانی درباره دخالت در یک کشور را کنار بگذارند و اگر به نتیجه رسیدند که باید در کشور مداخله نظامی کرد، ضربتی این کار را انجام داد.

بنا بر این گزارش، دیوید کامرون، امروز در سخنرانی خود، به روشنی با رهبران جهان درباره موفقیت عملیات نظامی ناتو علیه نظام قذافی سخن خواهد گفت. او به آنان می‌گوید که برای مداخله نظامی دوباره در کشورشان، خودشان را آماده کنند.

وی همچنین اعلام خواهد کرد تاکنون سازمان ملل، نشان داده که تنها برای قطعنامه و توصیه درست نشده است، بلکه می‌تواند در هنگام نیاز، با دخالت در برخی از کشور‌ها به مردم آنجا کمک کند.

روز گذشته همچنین کامرون دیداری سه دقیقه‌ای با باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا داشت.
در این دیدار، باراک اوباما از روابط حسنه انگلیس و آمریکا تمجید کرد. کامرون نیز به اوباما گفت، از اینکه در شانزده ماه گذشته با اوباما در عرصه‌های گوناگون بین‌المللی همکاری کرده است، احساس افتخار می‌کند.

این گزارش می‌افزاید، شب گذشته، باراک اوباما از فلسطینیان خواست که دولت مستقل فلسطینی را از راه گفت‌وگو با رژیم صهیونیستی تشکیل دهند و خواسته خود را در شورای امنیت سازمان ملل مطرح نکنند؛ موضوعی که با انتقاد مقامات تشکیلات خودگردان و مذاکره کنندگان ارشد آن روبه‌رو شد.

بنا بر این گزارش، در حالی که اوباما، فلسطینان را از داشتن دولت مستقل ناامید کرد، دیوید کامرون می‌خواهد افکار عمومی و ذهنیت رهبران جهان برای دخالت نظامی کشور‌های ناتو را در کشور‌های دیگر، آماده و این مسأله را به یک رویه در ملل متحد تبدیل کند؛ بنابراین، گویا همه قطعات پازل هوشمندانه طراحی شده است!

لازم به یادآوری است که روز دوم سخنرانی رهبران جهان در مجمع عمومی سازمان ملل، ساعت 11 صبح به وقت نیویورک آغاز خواهد شد.
در حالی که هم اکنون در تهران، ساعت 15 بعد از ظهر است، در نیویورک ساعت 6:30 دقیقه صبح است و نزدیک چهار ساعت و نیم دیگر، سخنرانی‌های روز دوم آغاز خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
کثیف از این لاشخور پیر یعنی بریتانیای کثیف وجود نداره .
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
به گور باباش خندیده.به نظرم سخنرانی احمدی نژاد امشب باید کوبنده ترین سخنرانیش باشه.ما که تعارف نداریم با کسی.مواضع ایران رو بلند در مورد اسرائیل.امریکا .انگلیس کفتار صفت.انقلاب های منطقه باید بیان کنه.

اگر یک قدم امروز عقب نشینیم 10 فردا تو سرمون میزنن.
محمدعلی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
میبینم که 26 نفر معتقدند از انگلیس کثیفتر هم وجود داره با دادن رای منفی :)))
باور کنید وجود نداره ، حتی اسرائیلیها هم از این انگلیسها در عذابند
طاها
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
سلام

خدا رو شکر که کشور ما هم امنیت داره وهم اونقدر از نظر نظامی قدرتمندیم که هیجکی جرات چپ نگاه کردن به ما رو نداره حالا نهایتا بازم یه کشور عربی دیگه است یا کره شمالی فرقی نمی کنه مهم اینه که از ما حساب می برن
كيوان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
دوست دارم بدانم آنهايي كه به اين كامنت منفي داده اند چطور موجوداتي هستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
جنگ دو تفکر غرب و اسلام حتمی است شاید زمانش را بتوان به عقب انداخت اما اینکه جلوی این را گرفت به علت مشکلات ساختاری مشکل است.
رضا
|
Switzerland
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
احتمالاً سوریه است دیگه...
حالم از این انگلیس و روسیه بهم میخوره...
ناشناس
|
Czech Republic
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
لاشور تابناکی راست میگی سانسور نکن
بابا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
انگلیس یعنی انگل واخرش هم یس داره به معنی تائیدشد// وبرای خیلی از کشورها انگلی بیش نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
مشخصه کشور بعدی سوریه است که قصد دارند دور تا دور اسرائیل را یک فضای امنیتی ایجاد کنند تا اسرائیل با خیال راحت شبها سر بر روی بالشت خون آلودش بگذارد
هموطن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
مرگ بر استعمار پير
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
كامرون يهودي زائيده
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
بابا چرا ناراحت می شی اینا بنده های خدا فقط بخاطر حقوق بشر این همه نگرانند همین دیدود از زور شوق و علاقه ایی که به مردم خاور میانه داره شبا خوابش نمی بره آره جون وجدان نداشته اش
محمدمهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
بنده هم با حمله نظامی به کشورهایی که حقوق مشروع انسانها را سلب و دراختیار یک گروه خاص گذاشته اند کاملا موافقم. اما بنا به شرایطی:
1-شورای امنیت منحل گردد و یک دموکراسی جهانی حاکم شود.2-تمامی ارتشهای جهان همه سلاحهای اتمی شیمیایی میکروبیولوژی و بطور کلی کشتارجمعی را معدوم کرده و فقط سازمان ملل دارای ارتش آنهم با سلاحهای مشروع و قوی باشد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟