صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

براي پست گرفتن دست و پا نزده‌ام!

کد خبر: ۱۹۲۲۱
| |
1624 بازدید

آشتياني: با كسي تعارف ندارم
بـراي داربـي كـري نخـوانيـم
مديري نيستم كه بازيكن را سركار بگذارم سرويس: ورزشي - فوتبال

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: در حال حاضر اين باشگاه با بدهي نزديك به چهار ميليارد تومان روبروست.

به گزارش ايسنا، اميررضا واعظي آشتياني در حاشيه‌ي مراسم معارفه‌اش اظهار كرد: در اين مدت‌ صحبت‌هاي بسياري درباره‌ي باشگاه استقلال صورت گرفت اما، در اين ميان شايد صحبت‌هاي پورحيدري توجه من را جلب كرد چرا كه او درباره‌ي بحث هزينه‌هاي باشگاه صحبت كرد. من معتقدم بايد لقمه را به اندازه‌ي دهان برداريم و انضباط مالي داشته باشيم.

من روز سه‌شنبه در بررسي‌هاي مالي باشگاه متوجه پنج ميليارد تومان بدهي باشگاه به بازيكنان و كادرفني شدم كه يك ميليارد و 250 ميليون تومان پرداخت شده است و ما بايد سه ميليارد و 750 ميليون تومان ديگر نيز پرداخت كنيم. اما، زماني كه مي‌پرسم چه منابع درآمدي‌اي داريم، جوابي نيست.

واعظي آشتياني در ادامه با اشاره به درخواست رييس مجمع باشگاه استقلال براي انجام وظيفه‌ مديرعامل باشگاه در راستاي سياست‌هاي هيات مديره نيز گفت: بي‌ترديد به اين حرف زريبافان عمل خواهم كرد و همگام با هيات مديره باشگاه حركت خواهم كرد.

مديرعامل باشگاه استقلال افزود: مديري نيستم كه ديگران را سركار بگذارم. اگر امروز نتوانم مطالبات بازيكني را پرداخت كنم، به او مي‌گويم دو ماه ديگر بيايد اما، زماني كه دو ماه ديگر مراجعه كرد، بي‌ترديد مطالبه‌اش را دريافت مي‌كند. حاضرم از جيب خود هزينه كنم تا حرفم را براي آن فرد ثابت كنم.

واعظي آشتياني ادامه داد: تاكنون براي پست گرفتن دست و پا نزده‌ام و پشت در اتاق هيچ مسوولي نيستاده‌ام! در استقلال نيز دوستان به اين نتيجه رسيدند كه من در باشگاه باشم و هر زمان كه هم نخواهند از باشگاه خواهم رفت و با كسي تعارف ندارم.

آشتياني افزود: خبرنگاري از من پرسيد كه فردي ديكتاتور هستم، اما من در پاسخ گفتم شما آن قدر نظم نديده‌ايد كه انضباط را ديكتاتوري مي‌ناميد. من تنها به نظم و انضباط اعتقاد دارم.

وي افزود: من براي دربي تهران كري نمي‌خوانم و از شما هم مي‌خواهم اين كار را انجام ندهيد، ما نبايد حريفان را خار بشماريم اما، پرسپوليس هم يكي از همان حريفان معمولي ما در ليگ برتر است كه با اين حال به اين تيم احترام مي‌گذاريم.

واعظي آشتياني افزود: بي‌ترديد كارگروه‌هايي را در باشگاه استقلال تشكيل مي‌دهيم از جمله كارگروه اقتصادي كه اگر كمي صبر كنيد، نتايج مثبت آن را در باشگاه استقلال مي‌بينيم.

آشتياني درباره‌ وضعيت باشگاه استقلال گفت: باشگاه بزرگ استقلال طرفداران بي‌شمار و سابقه‌ ديرينه دارد. در هر صورت من پس از آنكه چند بار پيشنهاد همكاري با اين باشگاه را به دليل مشغله‌ي كاري رد كردم، به درخواست هيات مديره فرصت يافتم تا به عنوان مديرعامل در خدمت باشگاه استقلال باشم. من همواره استقلالي بوده‌ام و رنگ پيراهنم نيز در بيشتر مواقع آبي است چرا كه اين رنگ را دوست دارم!

مديرعامل جديد استقلال درباره‌ تشكيل كارگروه اقتصادي در اين باشگاه نيز گفت:در هر صورت هر باشگاهي بايد از درآمد ثابت برخوردار باشد و من تعجب مي‌كنم كه چگونه برخي باشگاه‌ها بدون درآمد ثابت فعاليت مي‌كنند.

وي درباره‌ چك‌هاي پاس نشده بازيكنان استقلال نيز گفت: در هر صورت اميدواريم بازيكنان صبر و تحمل بيشتري به خرج دهند و با تدبير و همدلي اين مشكلات را برطرف كنيم. هدف من تعامل با مجموعه‌ي استقلال و هواداران تيم است و ما با تعامل و تعادل مي‌توانيم مشكلات باشگاه را پشت سر بگذاريم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟