صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سودجویان به دنبال انحراف از جریان انحرافی

کد خبر: ۱۹۲۱۵۳
| |
4979 بازدید

بولتن نیوز نوشت:

موضوع جریان انحرافی در یک سال گذشته به موضوع اول و مهم کشور تبدیل شده است و در هرجا و هر خبری که منتشر می شود می توان به راحتی نشانی از این جریان دید.

با اینکه مقام معظم رهبری بارها در سخنان خود حتی در دیدار جوانانی که تاکید بر انحراف اطرافیان رئیس جمهور داشتند تاکید کردند که نباید مسائل فرعی را جایگزین مسائل اصلی کرد اما با اینحال ظاهرا برخی قصد ندارند به فکر مشکلات مهم کشور و توسعه و پیشرفت باشند و تنها می خواهند خود را گرفتار این جریان کنند.

اکنون رفتاری که در اتمسفر سیاسی ایران در مورد جریان انحرافی ایجاد شده است رفتاری خارج از تمامی قواعد و اصول اعتقادی ما شیعیان است .

اکنون حلقه اول اطرفیان احمدی نژاد به اعتقاد برخی ازسیاسیون از اعضای اصلی جریان انحرافی محسوب می شوند اما در این میان معلوم نیست بالاخره همه اطرافیان رئیس جمهور جزو این جریان انحرافی به شمار می روند و یا اینکه هستند کسانی که دل در گرو آرمان های انقلاب اسلامی دارند؟

به راستی آیا تمامی وزرای احمدی نژاد که از فیلتر مجلس شورای اسلامی گذشته اند و در آنجا توسط نمایندگان مجلس تائید شده و از نمایندگان مردم رای اعتماد گرفته اند آنها هم جزء منحرفین منصوب می شوند و یا منحرفین آنانی هستند که توسط رئیس جمهور منصوب شده و خانه ملت نیز هیچ گونه نظارتی بر روی آنها و اعمال و فعالیتهایشان ندارد.

اکنون بایستی پس از پاسخ دادن به سئوالات مذکور این مورد را بیان نمود که چرا برخی قصد دارند که واقعیت جریان انحرافی را مخدوش کرده و آنرا به مسیر و جهتی خاص هدایت نمایند هدایتی که در ورای آن اتفاقاتی رخ می دهد که ازاصل انحراف باز بمانیم.

اکنون خبرنگاران و افراد سیاسی که به عنوان نخبگان سیاسی جامعه محسوب می شوند به جای سرک کشیدن به درون هر خبری و وصل کردن آن به جریان انرافی برای دیده شدن بیشتر باید واقعیت های انحراف و جریان انحرافی که مقام معظم رهبری هم تاکید زیادی روی آن دارند را درک کرده و روی آن متمرکز شوند نه اینکه هر روز رئیس جمهور و همه حلقه اطرافیان او را متهم به حضور در جریان انحرافی کنند.

امروز کشور ما با مسائل مهم زیادی در عرصه داخلی و خارجی روبرو است و بهتر است به جای اینکه همه وقت کشور صرف جریان انحرافی و موضوع انحراف شود به مسائل مهم تر و روز پرداخته شود تا ایران بتواند جایگاه خود در تحولات منطقه به عنوان یک الگو را هم پیدا کرده و در عرصه داخلی هم مشکلات ردم برطرف شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟