صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برخورد با استفاده کنندگان از دستگاه شنود

پلیس با ابزار شنود بر اساس قانون برخورد می کند و خرید و فروش این وسیله جرم محسوب می شود. با افرادی که اقدام به خرید و فروش این وسیله به صورت مشهود می کنند برخورد می شود و علاوه بر توقیف وسیله مورد نظر به مراجعه قضائی معرفی می شوند.
کد خبر: ۱۹۱۵۲۰
| |
8400 بازدید

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: پلیس در صورت مواجه شدن با استفاده کنندگان از دستگاه شنود با آنها برخورد می کند.

سرهنگ محسن خانچرلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پلیس با ابزار شنود بر اساس قانون برخورد می کند و خرید و فروش این وسیله جرم محسوب می شود. با افرادی که اقدام به خرید و فروش این وسیله به صورت مشهود می کنند برخورد می شود و علاوه بر توقیف وسیله مورد نظر به مراجعه قضائی معرفی می شوند.

وی ادامه داد: پلیس پیشگیری با جرم مشهود برخورد می کند و اگر این وسیله در مکانهای خصوصی رد و بدل شود پلیسهای تخصصی پس از حکم قضائی با آن برخورد می کنند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت افزود: دستگاههای کشف شده به عنوان کالای ممنوعه و قاچاق در اختیار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار می گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار