تقوی فینالیست شد
فارس ، در ادامه روز سوم و پایانی رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی جهان و گزینشی المپیک لندن در شهر استانبول، مهدی تقوی آزادکار وزن 66 کیلوگرم کشورمان با پیروزی مقابل لوپز از کوبا به دیدار نهایی این رقابتها راه یافت.
تقوی که در دور نخست مقابل میتروف از مقدونیه در دو تایم با نتیجه 4 بر صفر پیروز شده بود، در دور دوم هم اینوکنتف از قرقیزستان را در سه تایم با نتیجه 3 بر 3 شکست داد.
نماینده کشورمان در دور سوم در 2 تایم با نتیجه 2 بر یک از سد علی شعباناف از بلاروس گذشت و گام در یک چهارم نهایی گذاشت.
تقوی در یکچهارم هم مقابل آدام باتیروف از روسیه را در 3 تایم و با نتیجه 2 بر یک به برتری رسید و علاوه بر حضور در نیمهنهایی و انتقام شکست مقابل این کشتیگیر در جام جهانی 2010 مسکو، سهمیه حضور در المپیک لندن را نیز کسب کرد.
وی در نیمه نهایی مقابل لیوان لوپز کوبایی با نتیجه (3 - صفر - کلینچ) و (3 - صفر) برنده شد و به دیدار فینال راه یافت. حریف وی در این مرحله برنده دیدار کشتی گیران بلغارستان و ژاپن است.
شب گذشته رضا یزدانی نخستین مدال طلای ایران را با پیروزی مقابل نماینده میزبان در 96 کیلو بهدست آورده بود.


