صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بدلباس‌ترین شهرهای دنیا انتخاب شدند

دراین رده بندی شهرهای آمریکایی و کانادایی اکثر رتبه ها را به خود اختصاص دادند و تنها یک شهر از آسیا در بین ده شهر دیده می شود. اولین شهر اورلاندو در ایالت فلوریدا آمریکا وشهر دوم مائویی در ایالت هاوایی ازهمین کشور است.
کد خبر: ۱۹۱۲۶۶
| |
2846 بازدید

سایت خبری ام.اس.ان اقدام به انتخاب بدلباس ترین مردم در شهرهای مختلف پنج قاره جهان کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از سی‌بی‌سی نیوز‏ دراین رده بندی شهرهای آمریکایی و کانادایی اکثر رتبه ها را به خود اختصاص دادند و تنها یک شهر از آسیا در بین ده شهر دیده می شود. اولین شهر اورلاندو در ایالت فلوریدا آمریکا وشهر دوم مائویی در ایالت هاوایی ازهمین کشور است.

اما شهر ونکوور کانادا که در سه سال اخیر به مقصد اول مهاجرین متمول از کشورهای آسیایی  و اروپایی بدل شده و متوسط قیمت مسکن در آن دو برابر سایر شهرهای کانادا است،

در ناباوری مقام سوم جدول را به خود اختصاص داده است . به گفته مسئولین این سایت، استفاده  بیش از حد از البسه ورزشی برای امور روزمره از سوی مردم ونکوور و همچنین اورلاندو از دلایل اصلی رتبه بالای آنها در جدول بوده در حالی که آنها می توانند با لباسهای مناسب و ساده دیگری در خیابانها ظاهر شوند.

در رتبه های چهارم تا دهم این رده بندی شهرهای هارایوکو ( ژاپن)  بوستون ، سیاتل ، سان فرانسیسکو، اوتاوا ، پیتس برگ و جرسی شور (از آمریکا و کانادا) دیده می شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟