صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
انتخاب ترکی نظر کمیته داوران بود

تاج: قضاوت داوران خيلي خوب بود

نایب رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته داوران گفت: قضاوت داوران دیدار پرسپولیس و استقلال خیلی خوب بود.
کد خبر: ۱۹۰۹۳۸
| |
2337 بازدید
به گزارش فارس مهدی تاج در مورد دربی 71 اظهار داشت: بازی بسیار خوبی بود و هر دو تیم عالی کار کردند. همه دست به دست هم داده بودند تا یک بازی خوب برگزار شود. از نیروی انتظامی گرفته تا هلال احمر و مسئولان سازمان لیگ تمام تلاش خود را کردند که این بازی کوچکترین مشکلی نداشته باشد.

رئیس کمیته داوران در مورد عملکرد تیم داوری گفت: داوران قضاوت بسیار خوبی داشتند، پس از پایان بازی نیز از آنها تشکر کردم. یک بار دیگر نشان دادند که داور ایرانی هم می‌تواند دربی را به نحو احسن سوت بزند که این بار هم همین اتفاق افتاد. 

تاج افزود: ترکی، قهرمانی، مظفری‌زاده داوران بسیار خوبی هستند و می‌توانستند دربی را قضاوت کنند. اینکه ترکی انتخاب شد نظر یک نفر نبود بلکه کمیته داوران در این مورد تصمیم‌گیری کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟