بازیکن عراقی از شاهین فرار کرد!
بازیکن عراقی که قصد پیوستن به تیم فوتبال شاهین را داشت، با توصیف شرایط نامناسب این تیم از بوشهر رفت.
کد خبر: ۱۹۰۳۰۶
| | 5265 بازدید
فارس: و به نقل از استاددوحه، علا صلاح، بازیکن عراقی که قراردادی داخلی برای پیوستن به شاهین بوشهر امضا کرده بود، پس از اجرایی نشدن بندهای قراردادش توسط مسئولان باشگاه بوشهری، شبانه چمدانش را بسته و بوشهر را به مقصد سوریه ترک کرد.
علی صلاح در این مورد گفت: پس از قرارداد داخلی با شاهین چیزهای نامناسبی را در این باشگاه دیدم که من را برای عدم حضور دراین تیم ترغیب کرد.
وی ادامه داد: تیمهای ایرانی رفتار خوبی با بازیکنان عراقی ندارند و به همین جهت تصمیم گرفتن سریعا ایران را ترک کنم.
وی با بیان اینکه از چند تیم اماراتی و لبنانی در کنار تیمهای سوری پیشنهاداتی دارم، گفت: در حال حاضر برای پیوستن به الوحده در حال مذاکره با مسئولان این تیم در سوریه هستم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


