بازدید 22885
22885 بازدید
حضور دوباره احمدی نژاد در دانشگاه جنجالی
در مراسم 4 سال پيش در دانشگاه كلمبيا ، رييس اين دانشگاه علي رغم دعوت از احمدي نژاد در يك سخنراني در حضور ميهمان مراسم، به وي توهين كرد .
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۳ 13 September 2011
کد خبر: ۱۹۰۲۷۵
| ۲۲ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۳ 13 September 2011
| 22885 بازدید
22885 بازدید
محمود احمدي نژاد در هفتمين سفر سالانه خود به آمريكا براي حضور در مجمع عمومي ملل متحد از زمان تصدي پست رياست جمهوري اسلامي ايران ، امسال احتمالا براي بار دوم در دانشگاه كلمبيا در نيويورك حضور خواهد يافت.
به گزارش عصر ايران روزنامه دانشگاه كلمبيا با انتشار خبر حضور دوباره احمدي نژاد در يك شام خصوصي و محدود با حضور اعضاي شوراي روابط خارجي اين دانشگاه در 21 سپتامبر سال جاري ( 30 شهريور) نوشت كه قرار است 15 دانشجوي اين دانشگاه نيز در اين مراسم شام حضور يابند تا با رييس جمهوري ايران ديدار و گفتگو كنند.
گفتني است حضور احمدي نژاد در دانشگاه كلمبيا و سخنراني وي در جمع هزاران دانشجو و استاد اين دانشگاه در سال 2007 سبب ايجاد جنجال گسترده اي شد و هفته ها تبديل به سوژه يك اغلب رسانه هاي آمريكايي بود.
در مراسم 4 سال پيش در دانشگاه كلمبيا ، رييس اين دانشگاه علي رغم دعوت از احمدي نژاد در يك سخنراني در حضور ميهمان مراسم، به وي توهين كرد .
اما اين بار به نوشته روزنامه دانشگاه كلمبيا مسئولان دانشگاه كلمبيا در نظر دارند حضور احمدي نژاد بدون جنجال و حاشيه باشد و وي در جمع كوچك و با حضور تعداد محدودي از افراد از اين دانشگاه ديدار كند.
محمود احمدي نژاد امسال نيز طبق سنت سالانه خود براي هفتمين بار براي شركت در اجلاس مجمع عمومي ملل متحد به نيويورك سفر خواهد كرد .
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.