صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ساعت کار ادارات و مدارس مثل پارسال

طرح خاصی در این زمینه در شورای عالی ترافیک مطرح نیست و قرار است بر اساس طرح پاییز سال 89 عمل شود
کد خبر: ۱۹۰۲۰۷
| |
9160 بازدید

دبیر شورای عالی ترافیک گفت: سال گذشته طرحی برای تغییر ساعات کار ادارات و مدارس ارائه و اجرایی شد که این طرح به دلیل کاهش بار ترافیکی 15 درصدی در مقایسه با سنوات گذشته امسال نیز اجرایی مي‌شود.

مجتبی شفیعی در گفت‌وگو با پانا در خصوص تغییر ساعات کاری ادارت و مدارس در مهرماه امسال اظهار کرد: طرح خاصی در این زمینه در شورای عالی ترافیک مطرح نیست و قرار است بر اساس طرح پاییز سال 89 عمل کنیم.

وی ادامه داد: بر این اساس از ابتدای مهرماه ساعات کار ادارات دولتی از ابتدای مهر ماه 8، مدارس 7:30، مراکز صنعتی 7، بانک‌ها 8، بازار 9:30، دانشگاه‌ها 8 و مراکز نظامی 6:30 تا 7 صبح خواهد بود. دبیر شورای عالی ترافیک با بیان اینکه طرح تغییر ساعات کار ادارت و مدارس که در مهرماه سال گذشته اجرایی شد، در کاهش بار ترافیکی موثر بود، اظهار کرد: همیشه با آغاز مدارس و مراکز آموزشی به حجم ترافیک معابر و بزرگراهی شهر تهران افزوده مي‌شود و شاهد افزایش بار ترافیکی 20 درصدی هستیم.

وی ادامه داد: سال گذشته با طرح تغییر ساعات کار ادارات و مدارس شاهد کاهش بار ترافیکی 15 درصدی در مقایسه با سنوات قبل بودیم. از این رو امسال نیز ساعات کار بر اساس طرح سال گذشته خواهد بود.

شفیعی تاکید کرد: قطعا بار ترافیکی در مهرماه در مقایسه با فصل تابستان بیشتر خواهد شد، اما از آنجا که در طرح سال گذشته تمام ملاحظات اجتماعی و اقتصادی لحاظ شده بود، فکر نکنم طرح مناسب‌تری وجود داشت باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟