صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوروزي:حاشيه‌هاي دولت زياد شده است

حاشيه سازي‌هاي دولت زياد شده است و دولت بايد به صحبت‌ها و نصايح مقام معظم رهبري بيشتر توجه كنند، چرا که ايشان در صحبت‌هاي اخير خود دولت را از حاشيه سازي منع كردند و خواستند كه توجه دولت به مسائل اصلي و اساسي بيشتر شود.
کد خبر: ۱۹۰۱۲۴
| |
1500 بازدید
نماينده رباط كريم در مجلس شوراي اسلامي، گفت: حاشيه‌سازي‌هاي دولت زياد شده است و دولت بايد به صحبت‌ها و نصايح مقام معظم رهبري بيشتر توجه كنند، چرا که ايشان در صحبت‌هاي اخير خود دولت را از حاشيه سازي منع كردند و خواستند كه توجه دولت به مسائل اصلي و اساسي بيشتر شود.

حجت الاسلام حسن نوروزي در گفت‌وگو با ايلنا، تصريح كرد: در راستاي برطرف كردن نقطه ضعف‌های فرهنگي همه از صدا سيما گرفته تا مردم و دولت بايد در اين راستا به يكديگر كمك كنند و دولت نيز به اين بخش توجه بيشتري كند و اظهار نظرهاي حاشيه‌اي دوري كند.

اين نماينده مجلس با اشاره به صحبت‌های اخير رييس‌جمهوري مبني بر اينكه به جنگ فرهنگي اعتقاد نداريم، اظهار داشت: بايد اين صحبت احمدي‌نژاد را تحليل كرد تا متوجه شويم دليل اين صحبت وي چه بوده است؟ چرا كه ما به جنگ فرهنگي اعتقاد داريم.

وي افزود: چه طور مي‌توان به جنگ فرهنگي اعتقاد نداشت در حالي كه امپرياليسم در غرب برنامه ريزي‌هاي خود رسوخ از طريق فرهنگ را در دستور كار خود قرار داده است. كما اينكه برخي نشانه هاي آن را نيز در كشور و بين جوانان مي‌بينيم. مثلا همين برنامه هاي ماهواره‌اي از جمله مواردي است كه اگر صدا و سيما با برنامه هاي متنوع گرايش جوانان را به ماهواره بکاهد كمك زيادي به شيوع فرهنگ غرب در كشور كرده است.

اين عضو كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: همچنين ضعف در اين بخش از دغدغه‌هاي مهم مقام معظم رهبري بود كه به آن نيز در ديدار با اعضاي هيات دولت اشاره داشتند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟