صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سیدناصر موسوی‌لارگانی:

اختلاس‌ازبانک‌صادرات،‌نوسان‌قیمت‌دلارراتشدید‌کرد

کد خبر: ۱۸۹۵۹۰
| |
2170 بازدید
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که تغییر و تحول ماه‌های گذشته در کشورهای منطقه و بحث اختلاس از بانک صادرات در هفته گذشته از جمله علت‌های اصلی نوسان ارز در بازار بوده است، گفت: بحث اختلاس از بانک‌ها برای چندمین بار مطرح شده است و این موضوع در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست.

"سیدناصر موسوی‌لارگانی" در گفت‌وگو با خانه ملت، با یادآوری این که در ماه‌های گذشته قیمت ارز در بازار نوسان داشته است، تصریح کرد: تغییر و تحول ماه‌های گذشته در کشورهای منطقه از جمله علت‌های اصلی نوسان ارز در بازارهای بین‌المللی و داخلی بوده است.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان این که نوسان فراوان قیمت ارز در بازار داخلی تقاضا برای خرید ارز را افزایش داده است، افزود: افزایش تقاضا برای خرید دلار باعث حضور گسترده دلالان در بازار ارز شده و سودجویی این افراد باعث دو نرخی شدن قیمت دلار در بازار شده است.

وی با بیان این که بر این که بحث اختلاس از بانک صادرات در هفته گذشته نوسان قیمت ارز در بازار داخلی را تشدید کرد، تأکید کرد: بحث اختلاس از بانک‌ها برای چندمین بار مطرح شده است و این موضوع در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست.

این نماینده مردم در مجلس هشتم ادامه داد: مسئولان اجرایی کشور باید هر چه سریع‌تر با متخلفان اختلاس از بانک صادرات مقابله کنند و با اقدام‌های مناسب از بروز چنین اتفاق‌هایی جلوگیری کنند.

موسوی‌لارگانی با بیان این که مسئولان بانک مرکزی باید با ارائه راهکارهای مناسب تعادل را میان عرضه و تقاضا در بازار ارز برقرار کنند، گفت: عرضه گسترده ارز، در بازار ذخایر ارزی بانک مرکزی را تهدید می‌کند و مسئولان بانک مرکزی نباید با عرضه فراوان ارز تعادل را برقرار کنند.

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: مسئولان بانک مرکزی باید با جلوگیری از حضور دلالان در بازار ارز با برنامه‌های دقیق تعادل را در این بازار برقرار و دلار را تک نرخی کنند.  

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟