صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نتانياهو دست به دامان اوباما شد

باراک اوباما در گفتگوی تلفنی با نتانیاهو با ابراز نگرانی از حمله تظاهرکنندگان مصری به سفارت اسرائیل در قاهره تاکید کرد واشنگتن تصمیماتی را برای کمک به حل این موضوع اتخاذ خواهد کرد .
کد خبر: ۱۸۹۴۹۱
| |
3901 بازدید

در پی حمله دیشب تظاهرکنندگان مصری به سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی تلفنی گفتگو کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر کاخ سفید در بیانیه ای تاکید کرد باراک اوباما در گفتگوی تلفنی با نتانیاهو با ابراز نگرانی از حمله تظاهرکنندگان مصری به سفارت اسرائیل در قاهره تاکید کرد واشنگتن تصمیماتی را برای کمک به حل این موضوع اتخاذ خواهد کرد .

به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، باراک اوباما تاکید کرد دولت مصر باید به تعهدات بین المللی احترام بگذارد و از سفارت اسراییل حمایت کند . 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟