صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسيدگي به پرونده دو نفر از عوامل جريان خاص

در ابتداي اين جلسه، نماينده دادستان ضمن قرائت کيفرخواست مدعي‌العموم عليه اين دو نفر، آنان را به جاسوسي به نفع دولت‌هاي بيگانه، اختلاس و اخذ رشوه متهم کرد.
کد خبر: ۱۸۹۱۶۵
| |
10604 بازدید

نخستين جلسه رسيدگي به اتهامات دو نفر از عوامل جريان خاص صبح چهارشنبه در شعبه پانزدهم دادگاه انقلاب اسلامي تهران برگزار شد.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دادسراي عمومي و انقلاب تهران، در ابتداي اين جلسه، نماينده دادستان ضمن قرائت کيفرخواست مدعي‌العموم عليه اين دو نفر، آنان را به جاسوسي به نفع دولت‌هاي بيگانه، اختلاس و اخذ رشوه متهم کرد.

در ادامه رسيدگي، رئيس شعبه اعلام کرد در اين جلسه صرفا اتهامات مربوط به اختلاس و اخذ رشوه متهمان ياد شده بررسي خواهد شد و اتهاماتي که مخل امنيت کشور است در جلسات غيرعلني رسيدگي مي‌شود.

در ادامه اين جلسه، هر دو متهم با حضور در جايگاه، ضمن پذيرش اتهامات خود، آن را ناشي از رفتار هاي مالي و اخلاقي خود و ديگران دانستند و از دادگاه طلب عفو و بخشش کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟