صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
زمانی با محکوم کردن حرکت ددمنشانه وهابیون در تخریب قبرستان بقیع:

تخریب بقیع اوج دشمنی استکبار با اسلام

کد خبر: ۱۸۸۹۹۷
| |
1962 بازدید

عضو فراکسیون روحانیون مجلس تخریب بقیع توسط وهابیون را نقشه انگلستان برای تضعیف وحدت مسلمانان دانست و افزود: وهابیون به دلیل فهم کجی که از اسلام دارند در تمام طول دوره فعالیت‌شان ضربه‌های بزرگی به اسلام زده‌اند.

"علیرضا زمانی "در گفت و گو با خانه ملت، در ارتباط تخریب بقیع به دست وهابیون در 8 شوال 1342 قمری گفت: وهابیت به عنوان عنصر دست ساز انگلستان در راستای تامین اهداف استعمار گام بر‌می‌داشت و تخریب بقیع نیز برنامه استعمار پیر برای توهین و تخریب باورهای مذهبی مسلمانان بود.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی فهم وهابیون را در ارتباط با مسائل اسلامی معیوب و درگیر نقص و تعصبات کور توصیف و تصریح کرد: وهابی‌ها به دلیل فهم کجی که از اسلام دارند در تمام طول دوره فعالیت‌شان ضربه‌های بزرگی به اسلام زده‌اند و جز حرکات تند و بی‌منطق کارکرد دیگری نداشته‌اند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس وهابیون را دست نشانده انگلستان برای تضعیف وحدت اسلامی مسلمانان دانست و افزود: این گروه موهومات خود را به اسم اسلام به مردم تلقین کرده‌اند و از اسلام فهمی سطحی دارند.

زمانی  با تاکید بر ضرورت بازسازی بقیع خاطر نشان کرد: قبرستان بقیع برای شیعیان از تقدس خاصی برخوردار است و بازسازی آن از نگاه ما ضروری است تا علاوه بر ادای احترام به چهار امام بزرگوار پاسخ محکمی به این توهین‌ها باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟