صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نماینده مردم اردبیل:

دولت‌ به‌جای‌ حاشیه‌ ها به‌مشکلات‌ اصلی‌ بپردازد

کد خبر: ۱۸۸۴۳۲
| |
1419 بازدید
نماینده مردم اردبیل، نیز و نمین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رای بالای مجلس شورای اسلامی به وزرای پیشنهادی دولت برای وزارتخانه‌های جدید نشاندهنده اعتماد کامل دولت به مجلس بود.

"جواد صبور" با بین این مطلب به خبر اردبیل گفت: با رای اعتمادی که مجلس به وزرای پیشنهادی دولت داد الان هم مجلس انتظاراتی دارد که دولت باید به دقت به آنها توجه کند. دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه افزود: در حال حاضر بهتر است که دولت به جای پرداختن به مسائل حاشیه‌‌ای بهتر است که به مشکلات و مسائل اصلی بپردازد. کوچک‌سازی بدنه دولت، تحولات لازم در امور گمرکی و بانکی، تنظیم بازار صادرات و واردات و ایجاد اشتغال از موارد مهمی هستند که مقام معظم رهبری نیز در دیدار هفته گذشته خود با مسئولان نظام بر آنها تاکید داشتند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر نیز نمایندگان مجلس از دولت این را می‌خواهند که دولت توجه خود را به مسائل اصلی کشور مانند امور اقتصادی و مهم‌تر از همه اشتغال معطوف کند تا گام‌های محکمتری در راستای دستیابی به عدالت اجتماعی برداشته شود تا خواسته‌های رهبری و مردم نیز محقق شود.

صبور در ادامه به دیدار مسئولان نظام، سران قوا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: در این دیدار، رئیس‌جمهور گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده توسط دولت را ارائه داد که بسیار مفصل، آماری و دقیق بود که مورد استقبال تمام مسئولان و نیز نمایندگان مجلس قرار گرفت و حتی مقام معظم رهبری نیز در سخنان خود به بخش‌هایی از این گزارش اشاره داشتند.

نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین درباره تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر پرهیز از رفتار قبیله‌ای در عرصه اقتصاد و سیاست نیز خاطر‌نشان کرد: از نظر من این رفتار قبیله‌ای که مقام معظم رهبری به آن اشاره داشتند بیشتر به تحرکات جناحی اشاره دارد. اضلاع اصولگرایی باید با هم تعامل و هم‌افزایی بیشتری داشته باشند و عملکرد یکدیگر را زیر سؤال نبرند. ضمن این‌که جناح‌های دیگر هم که در دوره‌های گذشته در عرصه سیاسی کشور حضور داشته‌اند کاری نکنند که مملکت اسلامی و کشور ایران اسلامی دچار زیان شود که این خیانت به کشور امام زمان(عج) است.

صبور به دقت نظر ملت ایران در توجه به رفتار دولتمردان اشاره کرد و اظهار داشت: ملت ما همه مسائل را رصد می‌کنند و همه موارد را به‌خوبی زیر نظر دارند. ما از رسانه‌ها نیز انتظار داریم که در شرایط کنونی دنیا که ایران به‌عنوان تنها کشور در مسیر عدالت و حقیقت حرکت می‌کند، کمک کنند تا بتوانیم با حداکثر قدرت به پیش برویم و مسائل مربوط به مسائل جناحی و قبیله‌ای را مطرح نکنند. توصیه و تاکید مقام معظم رهبری نسبت به قوا، مسئولان، رسانه‌ها و همه نیز همین بود که مردم به آنها توجه دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟