صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتشار تصاویر این 2 بازیگر در رسانه ها و...

انتشار این دو خبر و عکس های مرتبط با آن در دیگر رسانه های متدین و اوصولگرا بازنشر پیدا نکرد و همین امر حاکی از آن بود که دیگر مسئولین این سایتها دقت و حساسیت بیشتری به خرج داده اند. با این حال...
کد خبر: ۱۸۷۹۶۷
| |
60551 بازدید
|

محمدمهدی صالحی در مطلبی انتقادی در «الف» نوشت:
 
هفته گذشته 2 رسانه اصولگرا با انتقاد از 2 بازیگر سینما عکس های نامناسبی از آنها را منتشر کردند. یکی از این 2 رسانه اصولگرا تلاش کرد با انتشار این عکس ها نشان دهد که سرنوشت یک بازیگر خارج نشین به کجا می انجامد و رسانه دیگر با انتشار عکس هائی از یک بازیگر سریال های تلویزیونی در ماه رمضان از بکارگیری این دست افراد انتقاد کرد.
 
در این رابطه ذکر چند نکته ضروری است:

1 ـ ساختار سینمای ایران به دلایل مختلف از فساد و بیماری های مسری نگران کننده ای رنج می برد که اصلاح آن نیازمند یک برنامه ریزی جامع و بلند مدت است.در این چرخه معیوب هم حتما افرادی پیدا می شود که در استاندارد فیلم و سریال دینی و ملی ایران اسلامی نباشند. طبیعی است که تا اصلاح این ساختار معیوب نمی توان ساخت فیلم و برنامه را معوق گذاشت. این انتظار که بازیگران منتخب، همه ویژگی های یک هنرمند اسلامی و متدین و انقلابی را داشته باشد منطقی نیست. بازیگر همانطور که از نامش پیدا است قرار است نقش بازی کند. پیام فیلم از طریق این بازیگران منتقل می شود. به رخ کشیدن سابقه این بازیگران و انتشار عکس های شخصی و غیرشخصی آنها هیچ ارتباطی به پیام فیلم و هدف تهیه برنامه ندارد.

2 ـ برخی از این بازگیران مانند هر فرد دیگری ممکن است به خارج از کشور سفر کنند و در آنجا زندگی متفاوتی از ایران را تجربه کنند. از این دست بازیگران که بعد از کسب شهرت در ایران، به خارج از کشور سفر کردند و بی حجاب و یا با حجاب در سینمای اروپا و آمریکا نقش آفرینی کردند بسیار بوده اند و محدود به این یک ویا دو سال گذشته هم نمی شوند. رصد هر روز این بازیگران که کجا هستند و به کجا می روند و چه فیلمی بازی می کندو با چه وضعی بازی می کنند نه اسلامی است و نه اخلاقی  ونه جائی در رسالت رسانه های اصولگرا دارد!

البته اگر دولت همچون چند سال گذشته قصد داشته باشد برخی از آنها را با سلام و صلوات و انداختن فرش قرمز به ایران بیاورد طبیعی است که آنجا رسانه ها لازم است ورود کنند و با تاکید بر سابقه این افراد، مسئولین فرهنگی را بازخواست کنند. چه آنکه چند سال پیش این اتفاق افتاد و البته رسانه ها نیز با نقد مناسب اجازه این کار را به مسئولین وقت ندادند.

در غیر این صورت قرار نیست هر از گاهی زندگی و روابط شخصی این افراد که مانند هر فرد دیگری آزادنه می توانند سرنوشت خود را انتخاب کنند، در معرض مخاطبین رسانه ها قرار گیرد.

3 ـ مدتی است که  اطلاع رسانی و مطالبه گری با برخی خط شکنی ها و سنت شکنی های رسانه ای عجین شده است. ظاهرا برخی رسانه ها مجبور شدند برای حساس کردن مسئولین امنیتی و فرهنگی به باز نشر عکس های بی حجابی و نامناسب در فلان تاتر و یا آب بازی در بهمان پارک اقدام کنند. شاید بهانه مسئولین این سایت ها این بوده که اگر این عکس ها منتشر نمی شد مسئولین فرهنگی و امنیتی و علما و مراجع هم متوجه نمی شدند و نهایتا انطور که می بایست واکنش درخوری به این هنجارشکنی ها صورت نمی گرفت.

اما روال شدن این قاعده شکنی حتما عوارض جدی به همراه دارد. انتشار این عکس ها در رسانه ها ی متدین بدون اشکال نیست. نباید به بهانه هر نقدی به انتشار این عکس ها مبادرت ورزید. بسیاری از مخاطبیت این رسانه ها افراد متدین و مذهبی و جوانان پاکی هستند که جهت کسب اطلاع و اخبار وارد این سایت ها می شوند و حتما از دیدن این عکس ها دلچرکین می شوند. نباید برای مستحبی، خدای نکرده افراد را در معرض گناه قرار داد.

توصیه می شود حتما جهت انتشار این عکس ها گروهی از مسئولین رسانه های مجازی، استفتائی را از مراجع داشته باشند.

4 ـ بی حجابی گناه بزرگی است. بی اخلاقی هر زمان از حالات خصوصی خارج شود و شکل اجتماعی به خود بگیرد حتما عوارض منفی آن بیشتر می شود.اما نباید این تصور ایجاد شود که حجاب همه دین است. چه بسا همین افراد مورد نظر و ظاهرا بد حجاب در دینداری از بسیاری از کسانی که مدعی دینداری و تدین هستند در نزد شارع مقدس بالاتر باشند. نباید با این افراد طوری برخورد شود که گوئی از دین خارج شدند. نباید انتشار این عکس ها فرصت بازگشتن انها را از بین ببرد که در این صورت منتشر کننده های این تصاویر مقصرند.

در انتها لازم است گفته شود که انتشار این دو خبر و عکس های مرتبط با آن در دیگر رسانه های متدین و اوصولگرا بازنشر پیدا نکرد و همین امر حاکی از آن بود که دیگر مسئولین این سایتها دقت و حساسیت بیشتری به خرج داده اند. با این حال هرچند در نیت خیرخواهانه این رسانه ها تردیدی نیست اما باید نسبت به عوارض غیرمستقیم این دست اخبار در آینده دقت بیشتری صورت گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۲
م-محمدي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
چطور به عنوان الگوي جوانان از آنها استفاده كنيم نكنه يك وقت خاطر بعضي ها رنجيده شود!!!!!!؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
عالي بود . از شما بازتاب هم تشكر ميكنم حرمت استقلال و آزادي در امور شخصي افراد را رعايت كرديد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
به همه خوانندگان توصیه میکنم فرمان 8 ماده ای حضرت امام به دستگاههای انتظامی و امنیتی درباره نوع برخورد با مجرمان را حتما مطالعه کنند تا تفاوت را ببیند
آيدا فرحبخش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
تا كي بايد سرمان را زير برف كنيم و بگوييم خبري نيست پس امر به معروف چه مي شود چرا كثافت كاري بازيگران ديگر را ماله كشي مي كنيد چرا به آنها اجازه مي دهند در خارج از ايران آبروي كشور اسلامي ما را ببرند بعد فرش قرمز بيندازيم و دوباره با پوششي متفاوت در تلويزيون كشور ظاهر شوند. يك بام و دو هوا نم يشود امور فرهنگي را اداره كرد. پس هركسي خربزه مي خورد بايد پاي لرزش هم بشينه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
نخیر موضوع از این حرفها فراتر است . بازیگران ایرانی تعمدا و با خباثت تمام ارزش های اسلامی را زیر پا می گذارند . آن چه دستگاه فاسد شاه با آن نیرویی که برای نابودی عفاف و حجاب در اختیار داشت نتوانسته بود انجام دهد این موجودات بی دین و بی وطن انجام داده اند.. به نظر می آید خانواده ی هنری کشور تمایل و گرایش تمام و کمالی به جذب عناصر فاسد و فاسق دارد . همین بقیه ش هم دیگه توجیهات بی شرمانه است. مسئولین اگر می خوان حساسیت به خرج بدن برن جلو این افراد فاسق را که پول بیت المال را به جیب می زنند و در عوض فساد را ترویج می دهند بگیرند. انگار کار دنیا برعکس شده سنگ را بسته اند و .... ها را رهانیده اند.
ایمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
بسیار متاسفم که هنوز افکار پوچ و بی اساس در میان ما ایرانیان رواج دارد
به راحتی عکس هنرمندان کشور را در سایتها قرار میدهیم و به انان ناسزا میگوییم چون به اصطلاح حجابشان را رعایت نکردند..نمیدانم چه یگویم فقط شما را به این بیت شعر ارجاع میدهم :
ملت عشق از همه دین ها جداست/عاشقان راملت و مذهب خداست
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
ظاهرا رسانه فقط به مچ گیری و خاله زنک بازی مشغول هستند نه ارتقای فکر ی و فرهنگی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۳
اتفاقا ظاهر افراد خيلي مهمه
مگه ميشه بي حجاب باشي ولي دم از اسلام بزني به فرمايش بزرگان دين حيا نصف دين است كسي كه پوشش بد دارد تبليغ بي حيايي مي كند
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۳
از نویسنده این مطلب سوالی داشتم. آیا کسی که با مثلا هنرمندی در فیلمهای آنچنانی و صحبتهای آنچنانی درمورد کشور خودش و زیر سوال بردن ایران می خواهد برای خود ارزش و اعتبار کسب کند و با این کار دل مردمی که با جان و مال خود از این مرز و بوم دفاع کردند چگونه وبا چه استدلالی دوباره به رسانه ملی بازگردد و دوباره به کار خود ادامه دهد؟ چند تن از به اصطلاح بازیگران زن تابحال مرتکب این عمل
پست وکثیف وبهتر است بگوییم خیانت شده اند؟ آیا عدم برخورد از طرف مسوولین باعث تکرار این مساله نخواهد شد؟ بااین کار غربیها به ما نیشخند زده و جوانان ما مخصوصا زنان کشور مارا بعد از توهین وتحقیر مانند دستمال استفاده شده دور می اندازند. این درد بزرگی است که کشورهای غربی با منظور این کار را انجام میدهند اما ما هنوز نفهمیده ایم. کاری که غربی ها واستعمارگران در طول سالیان وقرنها با حمله وجنگ نتوانستند انجام دهند اکنون به راحتی ودر پوشش هنر براحتی انجام می دهند. بسیاری از این بازیگران در حقیقت هنرمند نیستند و بازی آنها در فیلمها اصلا بیاد ماندنی و هنری نیست وخیلی زود از ذهن مخاطب ایرانی پاک می شوند وبیاد ماندنی نیستندزیرا برای هنر تلاشی نکرده وفقط برای رسیدن به شهرت به سمت بازیگری رفته اند. ثانیا کسی که در ورزش و هنر معروف می شود برای جوانان ونوجوانان این مملکت الگو شده و مخاطبان از آنها تقلید می کنند پس بکار گیری مجدد این افراد باعث تشویق عمل زشت آنها می شود.لازم به ذکر است که انتشار عکسهای مبتذل به هر منظوری از نظر دین واخلاق درست نیست.
دلسوز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۳
پس شما ميفرماييد اغلب بازيگران كه با وضعيت بسيار نامناسب در نهمانيها وجشنها شركت ميكنند اشكال نداره نيتشون پاكه !!!!!!!!واقعا كه‌ازشما بعيده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟