صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اتحاديه اروپا تحريم ليبي را لغو کرد

این تصمیم از عزم مسئولان اتحادیه اروپا برای حمایت کامل از مردم لیبی و مسئولان موقت این کشور در طول دوره انتقال حکایت دارد .
کد خبر: ۱۸۷۶۵۱
| |
2287 بازدید
کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه اعلام کرد این اتحادیه به منظور کمک به رونق اقتصادی لیبی تحریم های خود را علیه بیست و هشت شرکت و گروه لیبیایی لغو کرد.

 اشتون با صدور بیانیه ای اعلام کرد اتحادیه اروپا امروز دارایی های مسدود بیست و هشت شرکت لیبی را لغو کرد.

این تصمیم با هدف تهیه منابع برای دولت موقت و مردم لیبی و کمک به رونق دوباره اقتصاد این کشور گرفته شد .

 این خبر درست قبل از کنفرانس دوستان لیبی که نیکلا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه در پاریس برگزار می کند، اعلام شد. کاترین اشتون خاطر نشان کرد دارایی های آزاد شده به بنادر و شرکت های بخش انرژی و بانکی لیبی تعلق دارد. اسامی این بیست و هشت شرکت و گروه روز جمعه در روزنامه رسمی اتحادیه اروپا منتشر خواهد شد. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: اتحادیه اروپا بلافاصله با در نظر گرفتن تحولات لیبی، اقدام کرد.

این تصمیم از عزم مسئولان اتحادیه اروپا برای حمایت کامل از مردم لیبی و مسئولان موقت این کشور در طول دوره انتقال حکایت دارد .

وی تصریح کرد اتحادیه اروپا متحد قوی و متعهد لیبی جدید باقی خواهد ماند و به بررسی تدابیر ممکن برای حمایت از لیبی ادامه می دهد . در مجموع حدود پنجاه شرکت و گروه در چارچوب مجازات اتحادیه اروپا علیه رژیم معمر قذافی، رهبر فراری لیبی تحریم شده اند. اتحادیه اروپا برای آزاد کردن دارایی های دیگر لیبی باید منتظر تصمیم سازمان ملل متحد بماند چون برخی از این دارایی ها در چارچوب تحریم های سازمان ملل مسدود شده است.

مصطفی عبدالجلیل رئیس شورای ملی انتقالی و محمود جبریل فرد شماره دو مخالفان رفع توقیف دارایی های لیبی را خواستار شده اند. در چارچوب پروتکلی که بیش از پنجاه میلیارد دلار بر آورد شده، تاکنون تنها سه بسته ( هر کدام یک و نیم میلیارد دلاری یا یورویی ) از حساب های آمریکا، انگلیس و فرانسه آزاد شده است. چین، روسیه و آفریقای جنوبی که بسیار ملاحظه کار هستند و از پایان عملیات ناتو در لیبی حمایت می کنند، کم کم به درخواست ها برای کمک مالی به لیبی پاسخ می دهند. لهستان نیز از جمله کشورهایی است که کمک خود را به پایان جنگ منوط کرده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، کشورهای عضو اتحادیه اروپا از ابتدای سال دو هزار و یازده، میلیاردها یورو از دارایی های لیبی را توقیف کرده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟