دونگا سرمربی تیم فوتبال الریان قطر شد

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال برزیل هدایت تیم فوتبال الریان قطر را برعهده گرفت.
کد خبر: ۱۸۷۳۰۰
| |
2157 بازدید
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، کارلوس دونگا، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال برزیل به عنوان سرمربی تیم فوتبال الریان قطر انتخاب شد.

مدیر این باشگاه قطری روز دوشنبه در نشستی خبری از امضای قرارداد رسمی الریان با دونگا خبر داد. دونگا پس از برکناری از تیم ملی برزیل جای خود را به "مانو منه‌زس" داد. او به دنبال جدایی از تیم ملی برزیل با هیچ تیمی همکاری نکرد.

تیم ملی برزیل با هدایت کارلوس دونگا از راهیابی به مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بازماند. این تیم در دیدار یک چهارم نهایی جام جهانی مقابل هلند با نتیجه 2 بریک تن به شکست داد.

دونگای 47 ساله در تیم‌های زیر 23 سال و ملی برزیل سابقه مربیگری دارد و در تیم‌های اینترناسیونال، کورینتیانس، سانتوس و واسکودوگاما برزیل، پسکارا و فیورنتینا ایتالیا، اشتوتگارت آلمان و جوبیلوایواتای ژاپن بازی کرده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی