صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرقت با انتقال وجه از کارت به کارت

کد خبر: ۱۸۷۲۹۸
| |
3200 بازدید

فرمانده انتظامي استان کرمانشاه گفت: فرد سابقه‌داري که با بستن دست و پاي شاکي اقدام به انتقال وجه کارت وي به حساب بانکي خود کرده بود توسط پليس کرمانشاه دستگير شد‌.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني پليس‌، کریم کشوری در خصوص رسيدگي به يک فقره شکايت در کلانتري 16 بيان داشت‌: شاکي به نام "‌ابراهيم ـ ج‌" به کلانتري 16 مراجعه و اظهار داشت‌، فرد شرور و سابقه‌داري به نام "‌م‌" که چند فقره سابقه در سوء‌ پيشينه خود دارد اقدام به حبس وي داخل منزل و سرقت اموالش کرده است‌.

شاکي در ادامه به پليس گفت‌: اين فرد شرور با بستن دست و پايم اقدام به سرقت 10 ميليون و 800 هزار تومان از موجودي کارت بانکيم کرده و این مبلغ را به کارت بانکي خود انتقال داده است‌.
وی نیز در خصوص اقدامات تيم تجسس کلانتري عنوان کرد‌: پس از شنيدن صحبت‌هاي شاکي و تشکيل پرونده‌، ماموران تجسس کلانتري دستگيري اين فرد شرور سابقه‌دار را در دستور کار خود قرار دادند‌.

اين مسئول گفت‌: طي يکسري اقدامات اطلاعاتي مخفيگاه وي شناسايي و در يک عمليات ضربتي دستگير شد‌.

فرمانده انتظامي استان کرمانشاه اذعان داشت: در پي اطلاع واصله مبني بر يک مورد سرقت منزل در شهرک "‌سجاديه‌"‌، ماموران کلانتري 18 در محل حاضر و فرد سارق را حين ارتکاب جرم دستگير کردند‌.

متهم علاوه بر سرقتي که حين انجام آن دستگير شده بود به چهار فقره سرقت منزل ديگر اقرار کرد‌.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟