صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رایس روسیه را تهدید به رویارویی کرد

رایس در ادامه گفت: آمریکا و اروپا بطور یکپارچه در مقابل روسیه که درصدد الحاق بخشهایی از خاک گرجستان به قلمرو خود است، ایستاده اند.
کد خبر: ۱۸۷۲۱
| |
6490 بازدید

وزیر امور خارجه آمریکا در انتقادی تند از روسیه غرب را به مقاومت و رویارویی با مسکو فراخواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "کاندولیزا رایس" با تهدید علنی روسیه گفت: مسکو با اتخاذ شیوه های اخیر همه آنچه را که در راه تعامل با جهان آزاد بدست آورده از دست خواهد داد.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه افزود : مسکو با حمله به گرجستان زیاده روی کرد و باعث حمایت آمریکا و اروپا از تفلیس شد. این حمله جهت گیریهای روسها را آشکارتر کرد و رهبران مسکو باید بدانند که اقتدارگرایی در داخل و توسعه طلبی در خارج شیوه ای نیست که جهان امروز قادر به تحمل آن باشد. پیش گرفتن چنین سیاستی از سوی مسکو، ما و همه جهان را بسوی لحظات بسیار حساسی سوق داده است .

رایس در ادامه گفت: آمریکا و اروپا بطور یکپارچه در مقابل روسیه که درصدد الحاق بخشهایی از خاک گرجستان به قلمرو خود است، ایستاده اند.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین تاکید کرد که روسیه با این اقدام همه دستاوردهایی را که از زمان فروپاشی جماهیر شوروی تاکنون درجهت تعامل با نهادهای سیاسی و اقتصادی جهان امروز بدست آورده بود به خطر انداخته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟