صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ضرغامی: ما از بودجه ناراضي هستيم

مجموعه مدیران در حوزه توزیع اعتبارات و تصمیم‌گیری‌ها هم در فرصت باقیمانده بودجه صدا و سیما را اصلاح کنند و نهایتا مجلس با توجه به نگاه مثبتی که همیشه به حوزه فرهنگ داشته، حتماً جبران مافات کند.
کد خبر: ۱۸۷۲
| |
2636 بازدید

رئیس صدا و سیما با انتقاد از غفلت دولت در تامین حداقل بودجه سال 87 سازمان تحت مدیریت خود، این اتفاق را در عملکرد سال آینده رسانه ملی تاثیرگذار دانست.

مهندس سیدعزت‌الله ضرغامی درباره بودجه اختصاص یافته به رسانه ملی برای سال آینده به مهر گفت: "سازمان صدا و سیما برای اداره شبکه‌های خود نیاز به بودجه مناسب دارد که بارها هم اعلام شده، به ویژه در حوزه فنی اجاره ماهواره‌ها و هزینه‌های مربوط به تولید برنامه بالا رفته و کاملاً نرخ رشد قیمت‌ها در سازمان مشخص و محاسبه شده است."

رئیس صدا و سیما ادامه داد: "معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور هم تا حد زیادی نیازهای صدا و سیما را تائید کرده و فکر می‌کنم تائید کارشناسی آن معاونت خود بهترین دلیل است مبنی بر اینکه صدا و سیما برای اداره حداقلی مجموعه‌های تحت پوشش خود بسیار بیش از این اعتباری که برایش در نظر گرفته‌اند نیاز دارد. اداره شبکه‌های برون‌مرزی به ویژه شبکه پرس تی وی هم در مقایسه با رقبای بسیار قدرتمند آن نیازمند حداقل اعتبار است."

وی تصریح کرد: "بدون تردید غفلتی که نسبت به تامین حداقل نیاز صدا و سیما اتفاق افتاده حتماً روی کار ما تاثیر می‌گذارد و امیدوارم همانطور که آقای رئیس جمهور قول دادند و خودشان توجهی ویژه به حل مشکلات ما داشته اند، مجموعه مدیران در حوزه توزیع اعتبارات و تصمیم‌گیری‌ها هم در فرصت باقیمانده بودجه صدا و سیما را اصلاح کنند و نهایتا مجلس با توجه به نگاه مثبتی که همیشه به حوزه فرهنگ داشته، حتماً جبران مافات کند. به هر حال ما از بودجه ناراضی هستیم."

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟