صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش دمای هوا از فردا

در استان های سواحل شمالی کشور، قم، تهران، سمنان، قروین، همدان و بخش شمالی اصفهان شاهد بارش باران هستیم که تا پایان امروز این بارش ادامه خواهد داشت تا از نیمه شب به تدریح از میزان آن کاسته می شود.
کد خبر: ۱۸۷۱۱۸
| |
2141 بازدید

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی اعلام كرد : هم اکنون دمای هوا در مناطق بارانی کشور به 14 درجه رسیده است البته از فردا به تدریج شاهد افزایش دما در کشور خواهیم بود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی اعلام کرد: که بارش باران که بیشتر نقاط کشور را درگیر خود کرده است تا پایان امروز ادامه دارد.

عبدالرضا امیداور شهری افزود: بر اساس پیش بینی های سازمان در خصوص بارش باران، هم اکنون سواحل شمالی و شمال غرب و مرکزی کشور درگیر سامانه بارش زا هستند که این سامانه تا پایان امروز این مناطق را درگیر خواهد کرد.

وی ادامه داد: در استان های سواحل شمالی کشور، قم، تهران، سمنان، قروین، همدان و بخش شمالی اصفهان شاهد بارش باران هستیم که تا پایان امروز این بارش ادامه خواهد داشت تا از نیمه شب به تدریح از میزان آن کاسته می شود.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی همچنین تصریح کرد: هم اکنون دمای هوا در مناطق بارانی کشور به 14 درجه رسیده است البته از فردا به تدریج شاهد افزایش دما در کشور خواهیم بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟